RSS Feed

Ismerkedjen meg a mezőgazdasággal – Tanuljon aranykalászos gazdának!

Egy stabil gazdasághoz elengedhetetlen a zavartalan működésű mezőgazdaság. Ezt sok minden befolyásolja, leginkább az adott ország természeti adottságai, és társadalmi berendezkedése. Továbbá pótolhatatlanok a megfelelő szakemberek, akik nélkül a mezőgazdaság elképzelhetetlen. Most itt a lehetőség, hogy Ön is gazdává váljon, ehhez még tapasztalatra sincsen szüksége!

Akinek semmilyen agrár végzettsége sincs és teljesen más szakmai tudással rendelkezik, azok is megszerezhetik az aranykalászos gazda képesítést, nincs semmilyen korábbi mezőgazdasági tapasztalathoz kötve, így körülbelül fél év alatt a nulláról indulva szakemberré lehet válni, és nem akármilyen területen, mert egy gazdaságban mindig lesz munka. Manapság már nagyon fontos a gazdák hozzáértése, továbbképzése, így akik már több éve gazdálkodással foglalkoznak, azoknak is ajánlott az aranykalászos gazda tanfolyamon részt venni. Ezek a gazdák földműveseknek számítanak, így a végzettségnek köszönhetően vehetnek majd később termőföldeket, mert a megfelelő szakképzettség nélkül ma már erre nincs lehetőség.

Az utóbbi időben emiatt is nőtt a népszerűsége a tanfolyamnak, másrészt az aranykalászos gazda képzésen egyaránt tudást szerezhet állattenyésztésben és növénytermesztésben, amit később az élet más területein is kamatoztathat. Megtanulhatja a föld megmunkálását, a talaj művelését és a betakarítás lépéseit is. Képessé válik gépek, épületek karbantartására, agrárgazdasági vállalkozás önálló működtetésére, tehát nemcsak szakmát tanulhat, hanem az üzlet világával is megismerkedhet, így akár munkahelyet is teremthet. Az aranykalászos gazda képzés keretein belül tulajdonképpen egy ősi szakmát sajátíthat el, mert mezőgazdaság nélkül nem lenne élet, a mindennapjainkat meghatározza, elég, ha csak megnézzük, hogy az alapvető élelmiszereinkből mennyi mindent köszönhetünk egy hozzáértő gazdának.

Ha szeretne egy jól jövedelmező szakmát tanulni, aminek az ára később többszörösen megtérül, akkor válassza a Tapis Oktató és Szolgáltató bt. aranykalászos gazda képzését! Cégünk gondoskodik arról, hogy megfelelő oktatásban részesüljön és értékes szakemberré váljon a mezőgazdaság világában! Keresse fel honlapunkat a www.tapis-oktatas.com címen. Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt az info@tapis-oktatas.com címre, vagy hívjon telefonon a 06-30-779-8156-os számon.