RSS Feed

Kapcsolható állványok a könnyű és gyors munkafolyamatért

Felelősségteljesen igyekszik végezni munkáját, és próbál minél jobb megoldásokat találni, amelyek egyre inkább megkönnyítik a dolgozók tevékenységét? A logisztikai feladatok sikeres lebonyolításához nagymértékben hozzá tud járulni egy polcrendszer vagy egy állványrendszer, hiszen általuk sokkal gyorsabban és hatékonyabban tud lezajlani minden munkafolyamat.

A logisztikával foglalkozó vállalatok napjainkban már tisztában vannak azzal, hogy megfelelő rendszer kialakítása szükséges az eredményes működéshez. A készletek helyes raktározása ebben nagy szerepet játszik, ugyanis áttekinthető, gyorsan megtalálható, jól tárolt áruk nélkül ez meglehetősen nehéz lenne. A raktározásnál rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, az áru tulajdonságait, és mozgatását tekintve is.

Különböző formában alkalmazzák a tárolás lehetőségeit és a raktározást. Szinte mindenhol előfordul, és általában a leggyakoribb megoldás az állványokon való elhelyezés. Egy állvány, vagy állványrendszer sokféle kialakításban elérhető, így mindig a termékek nagyságához és mennyiségéhez igazíthatjuk azokat.

Egy kapcsolható állvány például több előnyt is a magáénak tudhat:

  • Esztétikus.
  • Igény szerint átalakítható.
  • Nagy teherbírású.
  • Könnyen és gyorsan összeszerelhető.

Az állványok és a polcrendszerek mindegyikét kifejezetten a célnak megfelelően szükséges kiválasztani, és a lehető legjobban elrendezni a rakodóhelyiségekben, hogy minél könnyebbé tegyük velük a munkavégzést – hiszen a szállítmányok beérkezése, a kiszolgálás, valamint a naponta zajló, folyamatos anyagmozgatás gyors és egyszerű lebonyolítása mindenki érdeke.

Minőséget és árat tekintve is jól járhat, ha a MAXI-SZER Kft. szolgáltatását választja. Dolgozóink az egyéni igényeknek megfelelően nyújtanak segítséget, és törekednek a praktikus kivitelezésre, a maximális kiszolgálásra, valamint minden vevői igény teljes mértékű kielégítésére.

A www.maxiszer.hu honlapon rengeteg polcrendszer közül tud választani, melyek mind egyénileg kérhetőek. Elérhetőek vagyunk a 06-32/422334-es telefonszámon! Keressen minket még ma!