RSS Feed

Karácsonyra lepje meg magát gamer PC-vel!

Napjainkban aranykorukat élik a számítógépes játékok, a választék folyamatosan bővül. Ám annak, hogy a számítógépes játékok összetettek és még jól is néznek ki, bizonyos szempontból ára van, hiszen nem lehet ezeket a játékokat akármilyen gépen lejátszani.

A modern számítógépes játékok egyre komolyabb PC konfigurációt követelnek meg, így könnyen lehet, hogy a pár éve még kifejezetten újnak és nagy teljesítményűnek számító gamer PC-nk mára már nem igazán alkalmas a legújabb játékok futtatására. A gamer PC-k nagyobb kiadást jelentenek, mint a hagyományos gépek, az áruk körülbelül 140.000 és 500.000 Forint között mozog, így a legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy egyik napról a másikra vásároljanak egyet. Azonban hosszú távon mégiscsak jobb játékélményt nyújt egy ilyen gép, ezért érdemes megfontolni a vásárlást. Szerencsére közeleg a karácsony, és ez pont ideális alkalom arra, hogy meglepjük magunkat egy ilyen géppel.

Amikor gamer PC-t vásárolunk, érdemes szem előtt tartanunk pár dolgot. Például, hogy legyen egy stabil alaplapja, erős processzora és jó videokártyája. A 8 gigás RAM már szinte alapkövetelménynek számít, de akár elmehetünk a 16 gigáig is. Ami a processzorokat illeti, az Intel és az AMD közül érdemes választani, nyilván a teljesítményük szempontjából sokat számít a típus.

Idén karácsonya ne egy új számítógépes játékkal lepje meg magát, inkább vásároljon egy minőségi gamer PC-t! Az áraktól sem kell megrettenni, a legtöbb üzletben lehetőség van részletfizetésre, így nem egyszerre terheli pénztárcáját az összeg. Ha gamer PC-t vásárolna megbízható helyről, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el cégünk, a Foramax webáruházába, esetleg a zalaegerszegi vagy a szombathelyi szaküzletünkbe, ahol gamer PC-k széles kínálatából választhatja ki az Önnek megfelelőt! További információért tekintse meg honlapunkat, a www.foramax.hu webcímen, és nézzen szét termékeink között! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-92-318-910-es telefonszámon illetve az info@foramax.hu e-mail címen!