RSS Feed

Kedvese elutazott? Lepje meg, bárhol is legyen!

Számos olyan helyzet van, amikor kedvesünknek rövidebb-hosszabb időre el kell utaznia, gondolva itt családi, vagy munkával kapcsolatos ügyekre akár. Persze ez teljesen normális, hiszen manapság ez egyáltalán nem ritka, de a külön töltött hetek vagy akár napok sokszor üresnek tűnhetnek egy adott szempontból. Ez az élet rendje, ezzel eddig semmi probléma, de jogosan fogalmazódik meg bennünk, hogy pont ezekben a kicsit nehézkesebb időszakokban érdemes lehet meglepni a párunkat, hogy tudja, ilyenkor is gondolunk rá. Ez persze akkor ütközhet komolyabb problémákba, ha kedvesünk külföldre utazik.

Tehát adott, hogy kedvesünk egy másik országban van, akár munka ügyben, akár bármi másért, és mi szeretnénk őt meglepni. Írhatunk neki üzenetet, esetleg egy aprócska ajándékot elrejthetünk a csomagjában vagy a táskájában, de ezek kívül vannak még más lehetőségeink. Ha tudjuk, hogy párunk pontosan hova fog utazni, akkor egyszerűen választhatjuk a nemzetközi virágküldés lehetőségét is! De miért is? Egy pár hét vagy nap utazás ideje alatt senki nem számít arra, hogy egyszer csak bekopogtat egy futár hozzá, és átad egy virágot, melyet a párjától kap az illető. Továbbá így biztos lehet benne szívünk választottja, hogy gondolunk rá, és hogy ebben az időszakban is támogatjuk, ahogy csak tudjuk. Persze ehhez kell találnunk egy olyan céget, akikre nyugodtan rábízhatjuk a nemzetközi virágküldés feladatát!

Ha szeretné meglepni kedvesét, tartózkodjon Ő akár a föld bármely pontján, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk hatalmas csokor és virágkosár választékát gyakorlatilag a világ majdnem minden pontjára kézbesítjük! Ha további információkra, szállítási feltételekre és nem utolsó sorban termékeinkre kíváncsi, akkor a látogasson el honlapunkra, a www.theflowerbird.com –ra!

Ha kérdései merültek fel a nemzetközi virágküldéssel vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket az info@theflowerbird.com –on, illetve a +36-30-933-9570 telefonszámon!