RSS Feed

Kényelem sportolás közben is!

Elérkezett a tavasz, beköszöntött a jó idő, újra visszatérhetünk a szabadba, élvezhetjük a tavaszi virágzó természet előnyeit. Remek lehetőség, hogy több szabadtéri sportba is belefogjunk, és ezzel megszabaduljunk a télen felgyülemlett súlyfeleslegtől és formába hozzuk testünket a nyári fürdőruhaszezonra. Sokan ebben az időszakban újra futni kezdenek, meglátogatják a különféle kondiparkokat vagy egyéb szabadtéri sportokba fognak. A friss levegő hozzájárul a különféle gyakorlatok elvégzéséhez, jót tesz a szervezetnek, és így a mozgás is jobban megy. De ahhoz, hogy igazán kellemes körülmények sportolhassunk, biztosítanunk kell a megfelelő sportruházatot is.

Bár sokan azt hihetik, hogy nem lényeges a sportolás közben viselt ruházat, ezzel ellentétben sokban hátráltattathatja a mozgást egy lógó póló vagy bő nadrág és a folyamatos izzadás. Ha Ön is szeretne újra visszatérni kedvenc szabadtéri sportjához, akkor gondoskodjon a megfelelő ruházatról! Válassza a CoolMax anyagból készült szabadtéri ruházatokat! A CoolMax anyag egyfajta poliészter, amely kialakításnak köszönhetően remek vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. További előnye, hogy gyorsan továbbítja a nedvességet az anyag külső rétegjeibe, és segít a testhőmérséklet szabályozásában, valamint a CoolMax laza szövése hozzásegíti a testet a könnyebb légzéshez.

Ha a CoolMax anyagot választaná, akkor forduljon hozzánk a biztos minőségért! Cégünk a K-elme Méteráru Nagykereskedés biztosíthatja Önnek a kellő mennyiségű és magas minőségű CoolMax szövetet! További információkért cégünkkel kapcsolatban látogasson el honlapunkra, a www.k-elme.com címre és érdeklődjön a rendelési lehetőségek felől! Esetleges kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1/285-9590 telefonszám vagy a kelmekft@gmail.com e-mail cím egyikén! Hozzáértő kollégáink állnak rendelkezésére a különféle szövetekkel kapcsolatban! Ránk bizton számíthat, ha segítségre lenne szüksége!