RSS Feed

Kerti parti esőben is, télen is!

Ugye Ön is volt már abban a helyzetben, amikor kerti partit tervezett, ám az időjárás közbeszólt? Nincs bosszantóbb annál, amikor minden előkészületet megcsináltunk, megterveztük a részleteket, már csak a sütés-főzés és a terítés van hátra, ám egyszer csak megjelenik egy esőfelhő, végül a lezúduló csapadék miatt az egész parti halálra van ítélve. Kivéve persze, ha van télikertünk!

Nem kell új tervet készíteni, sőt, akár még jobban el is sülhet az összejövetel. Sok esetben kényelmesebb és jobban kivitelezhető az az összejövetel, ahol belső térrel kell számolni a helyszínt illetően. Ám a télikert előnye az, hogy egyszerre nevezhető belső és külső térnek is. Belső, mivel fedett és burkolt helyiségről beszélünk, azonban az üvegfalak és a természet közelsége miatt külső térnek is hívhatjuk. A télikertben kényelmesebb lehet a szervírozás, a világítás, hőmérséklet, szinte minden. A kerti hangulat miatt pedig nem kell aggódni, hiszen kertünk növényei is körülvesznek bennünket.

Hogyha Ön is a természet rabja és legszívesebben minden nap, egész évben kint lenne kertje ölelésében, a télikertet Önnek találták ki! Télen gyönyörű a havas táj, de nyilvánvalóan nem kerti tarthatunk partit a hűvös időben, télikertünk segítségével viszont lehetséges, hogy természetközeli, otthonos és meleg környezetben valósítsuk meg a partit, az év bármely szakában.

Ne csak álmodozzon, valósítsa meg! Nagyszerű lehetőség a télikert építés, hiszen nem csupán összejöveteleknek adhat otthont, hanem lakásunk bővítése céljából is remek megoldás. A hatalmas üveg felületek modern eleganciát sugároznak, így egy igazán stílusos térrel gazdagíthatja otthonát.

Télikert építésén gondolkodik? Látogasson el www.otodikevszak.hu weboldalunkra, és ismerje meg a cégünk által kínált lehetőségeket! Tájékozódjon, és ossza meg velünk elképzeléseit! Árajánlatért és felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a +36 1 203 4654-es, +36 20 935 8340-es vagy +36 20 928 4793-mas telefonszámok valamelyikén, illetve írjon nekünk az info@otodikevszak.hu címünkre!