RSS Feed

Készüljön fel a horgász szezonra! Mely kellékek nem hiányozhatnak a vízpartról?

A horgászat rajongói tudják, hogy a szezon már elkezdődött, ezért arra törekednek, hogy minél tökéletesebben felkészüljenek a tartalmas vízi kikapcsolódáshoz. Ahhoz, hogy valóban minden meglegyen, érdemes többször átfutni, hogy melyek azok az alapvető horgász kellékek, amelyek nélkül nem érdemes útnak indulni.

Legyen szó kezdő vagy profi horgászról, sosem szabad otthon hagyni az extra erős damilt! A horgász kellékek között alapvetőnek számít, ugyanis akár egy nagy hal akad horogra, akár valami hulladékba vagy növényzetbe akad bele a horog, a damil könnyen elszakadhat, ezért mindig legyen extra mennyiség belőle, hogy ki lehessen cserélni. A damilokból különböző típusok állnak rendelkezésre, ennek kiválasztása pedig attól is függ, hol horgászik és milyen halat szeretne fogni az illető.

Természetesen a horgász kellékes doboz feltöltésekor az extra horgokat sem érdemes kifelejteni, így legyen bármilyen hal a vízben, biztosan megtalálja a kellékek között az éppen szükséges horgot. A hagyományos J-horgokat sokan választják, mások pedig a francia típusúra esküsznek. Összevetve mindegy, hogy melyiket választja, a lényeg, hogy mindenből megfelelő mennyiség álljon rendelkezésre.

Végül, de nem utolsó sorban úszókra is szükség lesz, amelyek nélkül nem is érdemes elindulni. Az eszközök abban segítenek, hogy a horgász tudja, mikor kap rá a hal a csalira. Leggyakrabban a kerek, piros-fehér műanyag úszókat szokták használni, mert nem nehéz használatba venni azokat. Létezik az úszókból másik változat, amit fel-le lehet csúsztatni, de tovább tart felszerelni.

Ha bármelyik horgász kellék hiányzik a felszereléséből, szerezze be cégünk, a Carphunter Hungary Kft. kínálatából! A magas minőséget és a kedvező árakat garantáljuk. További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.solartackle.hu címen érhet el, fedezze fel bátran választékunkat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70-408-5556-os számon vagy írjon e-mailt az info@solartackle.hu címre!