RSS Feed

Kihúzzuk a csávából: Kamionmentés profiktól!

A kamionok többnyire nagy méretű, nehéz súlyú rakományt szállítanak országon belül és határokon túl is. Felépítésük, tervezésük szavatolja, hogy hosszú időn át tudják ellátni a feladatukat, hogy megbízhatóak legyenek, ám ez nem jelenti azt, hogy sérthetetlenek, ezt sofőrjeik tudják a legjobban. Aki éveken át ugyanazzal a járművel utazik, megismeri az utazó társát, tudni fogja, mire van szüksége, mi árt neki, ismeri kívül-belül, de mindenre nem lehet felkészülni. Sajnos adódhatnak az utakon olyan váratlan helyzetek, amit egyedül nem lehet megoldani, amikor kamionmentésre van szükség.

A legóvatosabb kamion sofőrökkel is előfordul, hogy lefullad a jármű útközben, váratlanul meghibásodik vagy műszaki hiba lép fel. Ilyenkor két lehetőség adódik; megpróbálja saját maga megjavítani a hibát vagy segítséget hív. A javításra nem minden esetben van lehetőség, hiszen télen gyorsan sötétedik, nincsenek meg a szükséges szerszámok, új alkatrész is kellhet. A műszaki hiba mellett az út is csúf tréfát űzhet a kamionnal, az autósok réme, a defekt bármikor lecsaphat, bárhol megálljt parancsolhat a kamionnak. Ha nagy a baj, okosabb dolog kamionmentőt hívni. Végül ott vannak még a fekete listán a balesetek is. Sajnos nem lehet előre kiszámítani, mi fog történni az utakon velünk, előfordulhat, hogy balesetbe rohanunk bele. Az időjárás jellemzői mellett az emberi figyelmetlenség is szép számmal okoz baleseteket az utakon, ami a járműveket is próbára teszi.

Keresse bizalommal cégünk, a SZA-SZA Bt. munkatársait, és vegye igénybe kamionmentéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, ha kellemetlen helyzetbe került! Kedvező árak, megbízható szakemberek, sokoldalú géppark teszi cégünket alkalmassá arra, hogy Önnek is segítsen a bajban! Nem tud tovább haladni, szorít az idő és minél hamarabb autószerelőhöz kell vinni a járművet? Hívjon minket, és mi kihúzzuk a csávából!

A www.szaszaautomento.hu weboldalon mindent megtudhat kamionmentő szolgáltatásunkról, megadott elérhetőségeinken pedig felveheti velünk a kapcsolatot. Hívjon minket bátran a 06-20-937-0928as telefonszámon vagy írjon az info@szaszaautomento.hu e-mail címre!