RSS Feed

Kitől kérjünk segítséget kedvencünk elhalálozása után?

Házi kedvencünk halála éppoly fájdalmas, mintha egy szeretett családtagunkat, rokonunkat veszítenénk el. Sokaknak már az megnyugvást jelent, ha az állat tetemét az erre szakosodott cég szállítja, és kellő diszkrécióval, részvéttel kezeli.

A kezdeti sokk után üresség marad bennünk, és magatehetetlennek érezzük magunkat, pedig nagyon fontos, hogy kedvencünk halála után azonnal gondoskodjunk a tetem sorsáról, annak állapotát fel kell mérnünk, ártalmatlanításáról nekünk kell gondoskodni. Ugyan sokan választják azt a lehetőséget, hogy kedvencüket kertjükbe eltemetik, ám akiknek nincs ehhez területe, annak el kell szállíttatni a tetemet, az erre engedéllyel rendelkező céggel, vállalkozással. A halál beállta után azonnali bomlási folyamat indul el, főleg egy meleg, nyári napon, ezért ne várjunk sokáig döntéssel, bármennyire nehéz is, mert a hosszas vacillálással akár egy fertőzésveszélyt is kockáztathatunk. Az erre szakosodott szállító cégek megfelelő autóval, felszereléssel rendelkeznek, hogy biztonságban, de mégis kellő részvéttel tudják elszállítani kedvencünk testét. A szakemberek minden helyzetre fel vannak készülve, így ajánlatos őket hívni, akkor is, ha elhullott állattetemet találunk közterületen, mivel ezek a cégek fel vannak hatalmazva a már korábban említett ártalmatlanításra is. Sok vállalkozás gondolt arra is, hogy ha kerti temetésre nincs lehetőség, akkor a hamvasztás lehetőségét biztosítják a gazda számára, így egy urnában otthon elhelyezheti kedvencét. A kisállat hamvasztáshoz minden technikai feltétel adott!

Mindannyiunknak nehéz pillanatok ezek, de meg kell őrizzük józan gondolkodásunkat, és a gyász mellett gondoskodnunk kell arról, hogy kedvencünk méltó búcsúztatásban részesüljön! Szükség esetén rendelkezésre áll a Nagydarab Bt.!

Cégünk minden hatályos előírásnak megfelelően működik, biztosítjuk a méltó búcsút, elszállíttatást, hamvasztást. Bővebb információért keresse fel honlapunkat a www.tetemszallitasbudapesten.com webcímen! Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hívjon minket a 06-30-311-7788-as telefonszámon, kérdés esetén írjon üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül! Számíthat ránk!