RSS Feed

Komfortos utazás télen is autóval? Válassza az ülésfűtést!

Bizony megérkezett a tél, már ami az időjárást illeti, hiszen még csak novemberben járunk, de máris hűvös, fagyos reggelekre ébredhetünk. A barátságtalan időjárás nem csak szervezetünket viselheti meg, hanem gépjárművünket is. Az utcán parkoló, vagy a fűtetlen garázsban hagyott autók bizony hamar kihűlnek, így kora reggel, mikor használatba vennénk, nem nyújtanak túl kellemes érzést. Erre kínál tökéletes megoldást az ülésfűtés!

Az ülésfűtés nem csak a reggeli komfort kialakításánál lehet segítségünkre, hanem akár egy hosszabb út során, vagy a téli dugóban rostokolva. Legfőbb előnye, hogy nem szükséges a fűtést használni ahhoz, hogy befűthessük a gépjárművet, így gazdaságosabb megoldást kínál arra, hogy felmelegedhessünk a hűvös időben is. A régebbi autók többségében önmagában nem is található klíma, melynek beszerelése komoly költségekkel is járhat. Azonban egy ülésfűtés beszerzése sokkal kedvezőbb feltételek mellett valósulhat meg, így nem csak gazdaságosabb, de költséghatékonyabb megoldást is kínál!

Az ülésfűtés további előnye, hogy alkalmazható kizárólag a vezetői ülésben, de akár az összes gépjárműben található ülésben is. A szabályozhatóságának köszönhetően mi dönthetjük el, hogy mely üléseket szeretnénk melegen tartani, és ez által mennyi energiát szeretnénk felhasználni a fűtésre, míg a klíma esetében ez általában korlátozott keretek közé szorul. Tehát összességében az ülésfűtés ideálisabb megoldást kínál télre, mint egy klíma.

Fontos azonban, hogy az ülésfűtést milyen forrásból szeretnénk beszerezni! Mindenképpen megbízható szolgáltató ajánlatát válasszuk, kedvező feltételek mellett! Ha Ön is ilyet keres, látogasson el honlapunkra, a www-autohificentrum.hu/kiegeszitok/ulesfutes.php-ra, ahol részletesebben is tájékozódhat kínálatunkról és szolgáltatásainkról! Kérdés esetén várjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén, akár telefonon a 06-20-988-7032-es számon, akár e-mailben az ahcmuhely@gmail.com címen!