RSS Feed

Könnyítse meg az építkezést daruzással!

Gépi földmunka és más hasonló feladatok várnak Önre, amelyeket szeretne minél egyszerűbben megoldani? Érdemes jól felszerelt, megfelelő szakmai háttérrel rendelkező cégre bíznia a teendőket, ahol minden tereprendezési, emelési és szállítási tevékenységet gördülékenyen lebonyolítanak. A daruzási munkálatok hozzáértést és korszerű gépeket igényelnek, ezért egyáltalán nem mindegy, hova fordul segítségért.

Az építkezések során nélkülözhetetlen a daruzás, hiszen csak a daru alkalmazásával tudjuk a nagy elemeket, a nehéz anyagokat felemelni, majd továbbítani. A levegőbe emelt teher rendkívül veszélyes lehet, ezért fontos, hogy megbízható gépekkel dolgozó szolgáltatót válasszunk a speciális gépek biztosítása és működtetése céljából. A darukat többféle módon csoportosíthatjuk, helyváltoztatásuk, szerkezeti kialakításuk, elfordulási mértékük, valamint tehermegfogó képességük alapján is megkülönböztethetők. Annak megfelelően, hogy pontosan mekkora súlyú és méretű, milyen halmazállapotú anyagok mozgatására van szükségünk, más-más típusú eszközökkel tudjuk megvalósítani a daruzást.

Anyagmozgatás, gépi földmunkák és más hasonló feladatok esetén is a legjobb helyen jár cégünknél, a Kopecskó és Társa Kft.-nél. Korszerű, rendszeresen karbantartott gépparkkal, kedvező árakkal, gyors és hatékony munkavégzéssel várjuk. Amennyiben Ajka környékén, a Dunántúlon építkezik, költséghatékonyan oldhatja meg a daruzást, ugyanis nem szükséges a fővárosból szállítani a nélkülözhetetlen munkagépeket. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehet a színvonalas szolgáltatásban. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.kopecsko.hu internetes oldalunkon!

Építkezzen könnyedén, mindig az adott feladatnak megfelelő gépekkel, oldja meg egyszerűen és hatékonyan a daruzással kapcsolatos feladatokat velünk! Bízza profi szakembereinkre és gépparkunk remek eszközeire a hatékony munkavégzést! Keressen bennünket a 06-20-979-1660-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címünkre!