RSS Feed

Korszerű és egyedi beépített szekrények igényre szabottan

Szeretné a mindennapokban használatos eszközeit praktikusan tárolni, hogy a lehető legkönnyebben tudja megtalálni, amikor éppen szüksége van valamire? A beépített szekrények ennek érdekében készülnek, használatukkal rengeteg dolgot lehetőségünk van elpakolni úgy, hogy sok minden elférjen egyszerre, viszont átlátható is legyen.

 

Napjainkban temérdek megoldás közül választhatunk, ha használati tárgyainkat praktikusan szeretnénk elhelyezni. A modern, más és más kialakítású beépített egyedi bútorok segítenek minket abban, hogy a célszerű, könnyen áttekinthető tárolás mellett elegánssá is alakíthassuk a lakások, és üzlethelységek különböző tereit.

A beépített szekrényeket sokféle szín és többféle kialakítás segítségével tudjuk kiválogatni, igényeinknek, és a kívánt méretnek megfelelően. Kérhetünk olyan beépített gardróbszekrényt, amely tolóajtókkal ellátott. Ezeknek anyagát és mintáját is egyénileg variálhatjuk. Tanácsos mindig előre megtervezni, hogy milyen eszközöket szeretnénk a szekrényben tárolni, ugyanis nem elhanyagolható a súlyuk és méretük, ezek szerint szükséges a kialakítás.

 

Az In-Pulse Design Kft. a legfontosabbnak azt tartja, hogy a minőségi munka elvégzése mellett a bútor ügyintézés minden esetben a határidők pontos betartása mellett történjen.

Nagy gondot fordítunk a következőkre:

 

  • kreatív ötletek
  • precíz munka
  • szakmai felkészültség
  • hozzáértő szakemberek
  • egyedi bútorok
  • igényeknek megfelelő stílusú és méretű bútorok

A www.inpulse.hu weboldalunkon részletes információt talál az általunk forgalmazott termékekről. Beépített szekrényeit igényre szabottan kérheti, ingyenes tanácsadással pedig még inkább próbáljuk megrendelőink elképzeléseit segíteni, elégedettségüket kiváltani.

Otthonában gyakran gondot jelenthet, hogy nincs elég hely a nagy mennyiségű ruhák és más kellékek tárolására. Az irodai munkafolyamatokat végzőknél pedig előfordulhat, hogy nehezen tudják elraktározni a felgyülemlett dokumentumokat. Mindezekben segítenek a helytakarékos, különböző formájú, és kialakítású, egyedi beépített szekrények.

Rendezze be lakását, irodáját vágyainak megfelelő bútorokkal! Az In-Pulse Design Kft. partnere a minőségi kivitelezésben, elérhető árakon! Várjuk jelentkezését a 20/443-9777 –es telefonszámon, vagy az info@inpulse.hu címen!