RSS Feed

Korszerű fűtési megoldást keres?

Megérkezett a hűvös idő, és ezzel kezdetét vette a télre való felkészülés. Sok helyen már ezekben a napokban is elindul a fűtési szezon, legalábbis a központilag irányított rendszerek esetében. Azoknál a házaknál, ahol egyedi fűtésrendszer található, spórolási szempontból igyekeznek minél később beindítani a kandallókat és kályhákat.

A pellet fűtés már berobbant a köztudatba, mint energiatakarékos és hatékony fűtési technológia, ám, mint minden innovációnak, ennek is jelennek meg újításai évről-évre. A legújabb verziója az úgynevezett MultiPellet levegős kályha, melynek számtalan előnyös tulajdonsága van!

  • Okos vezérlés – Az irányítópultnak köszönhetően több programozás is rendelkezésünkre áll, mint az automatikusan be, illetve kikapcsolás. Van napi, heti, és hétvégi időprogramja, illetve külön napokra is beprogramozható, napi 3 be-, és 3 kikapcsolást lehetővé téve.
  • Könnyű tisztíthatóság – A pellet fűtés új innovációja egy hőcserélő tisztító szerkezettel lett felszerelve, mely megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást.
  • Tárolás – A kis kályhatest ellenére 15 kg tüzelőanyag tárolására alkalmas tároló található benne, mellyel akár 20 óra szüntelen üzemelés érhető el.
  • Biztonság – A pellet fűtésű kályhában olyan biztonsági rendszerek találhatóak, mint a tüzelőanyag visszaégési elleni védelem, a füstgáz szenzor, az égési hibafigyelő rendszer, és az égés analizáló rendszer.
  • Színválaszték – Egy modern kályha esetében elengedhetetlen az esztétikai megjelenés is, ezért nem csak letisztult formában, de három különböző színben is fellelhető a levegős kályha, mégpedig fekete, bordó és bézs verzióban.

A pellet fűtés kiváló megoldásnak bizonyulhat, ha megbízható forrásból származó kályhát választunk! Cégünk sok éve munkálkodik a fűtési rendszerek területén, és egyedülálló technológiákkal állunk ügyfeleink szolgálatára. Látogasson el honlapunkra, a www.dspellet.eu-ra, ahol részletesebb tájékoztatást találhat a levegős kályháról és sok más innovációnkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-70/949-39-49-es számon, akár e-mailben a barath@dsenergia.eu címen.