RSS Feed

Közeleg a fagyos idő, váltson Pirelli téli gumira!

Nemsokára megérkezik a tél, ezért időszerű felkészülni az időjárási viszonyok megváltozására. Ilyenkor mindenhonnan halljuk, hogy cseréljük le nyári guminkat téli gumira, de sokan nem veszik komolyan az intelmeket, és spórolási szándékból fennhagyják a nyári gumit. Rendkívül felelőtlen döntés nem váltani téli gumira, hiszen nem csak saját magunkat, de a környezetünket is veszélyeztetjük vele.

Amikor téli gumit vásárolunk, fontos figyelembe vennünk, hogy nem mindegyik márka gumija rendelkezik ugyanolyan minőséggel. Pirelli téli gumi beszerzése esetében biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő döntést hoztuk. Vegyük sorra miért éri meg Pirelli téli gumira váltani:

Semmilyen másik gumi nem pótolhatja a minőségi téli gumikat. Ha nem akarunk csúszkálni a fagyos reggeleken, váltsunk Pirelli téli gumira. A nyári gumik a meleget, a minden évszakban használható gumik a mérsékelt időjárást, a téli gumik pedig a hideget szeretik. Más gumi soha nem fog olyan jól viszonyulni az időjárási körülményekhez, mint az erre kifejlesztett Pirelli téli gumi.

Tévhit, hogy nyári gumikkal kényelmesebb és könnyebb a vezetés, mint téli gumikkal. A Pirelli téli gumik ugyanazt a kényelmet biztosítják vezetéskor, mint a nyári gumik, sőt, még a biztonságérzetet is növelik.

A legfontosabb indok a téli gumi mellett: az autóvezető felelősséggel tartozik a környezetéért. Minden évben kiemelkedően sok balesetet okoznak azok, akik nem váltanak téli gumira a fagyos időben, ezért megcsúsznak az úton. Tegyük biztonságosabbá az utakat Pirelli téli gumi vásárlásával!

Ha minőségi téli gumit szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Webáruházunkban a Pirelli téli gumik mellett egyéb népszerű autógumi márkákat is megtalál. Tekintse meg kínálatunkat a www.autogumiplaza.hu weboldalunkon, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-9590201-es telefonszámon, illetve az info@autogumiplaza.hu e-mail címen!