RSS Feed

Kulcsfontosságú csavarkompresszorok!

A kompresszorok azon gépek családjába tartoznak, melynek működéséhez elengedhetetlen feltétel az erőgép, mivel meghajtásának segítségével lehet növeli a gáz nyomását, a térfogatát pedig ezzel szemben redukálja. Hasonlóan kell elképzelni, mint egy szivattyú működését, hiszen a gáz felmelegedése, és a közeg nyomásának növekedése erre ad magyarázatot.

A kompresszoroknak többféle variánsa létezik, ám mégis megkülönböztethetünk négy nagy kategóriát: forgattyús mechanizmust használó kompresszorok, rotációs kompresszorok, áramlási-, és térfogat kiszorításos elven működő kompresszorok.

A csavarkompresszorok a rotációs kompresszorok osztályába tartoznak. Bennük két azonos, orsóra emlékeztető, egymásba tökéletesen illeszkedő rotor lelhető fel. A fő-, illetve mellék rotor forgása igyekszik megakadályozni a levegő bejutását, mialatt a rendszerbe történő olajbevitel zajlik.

A csavarkompresszorok felhasználása különféle ipari szektorokban jelentős, mely működtetésével már az egészen kezdők is próbálkozhatnak. Hogy honnan érdemes beszerezni a legjobb minőséget, ha szorít az idő? A válasz az, hogy a Kompresszor – Technika Kft.-től! A 2003-ban megalakult cég egy korábbi, DEFÉM Ipari Szövetkezetből nőtte ki magát, mely Magyarországon elsőként gyártotta a csavarkompresszorokat. Pillanatnyilag egy német kompresszorgyártó cég partnere, segítségükkel pedig a legmodernebb kompresszorokat van lehetőségünk megvásárolni jutányos áron! Nemcsak az adás-vétel során, hanem meghibásodás esetén is bátran fordulhatunk hozzájuk, hiszen náluk a ügyfél elégedettség kiemelt fontossággal bír!

Ellátogatva a www.kompresszor-technika.hu weboldalra a legspeciálisabb igényeknek megfelelő kompresszorokat találhatnak! Ne habozzanak hát telefonálni a 06-52-411-911 számon vagy e-mailezni az  info@kompresszor-technika.hu, illetve a tradef@t-online.hu címre! Ha személyesen tekintenék meg kínálatukat, akkor ezt a 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/a. szám alatt tehetik meg! Érdeklődjön bátran a kifogástalan minőségért!