RSS Feed

Lakberendezés tippek

Lakberendezés tippekFérfiakként mondhatni nem erősségünk a rendrakás, a rendben tartás, és ha még fáj is, ezt el kell ismerünk. Persze vannak, akik tényleg nagyon következetesen és példaértékűen képesek otthonukban rendet és tisztaságot tartani a hétköznapokban is, nem csak akkor, ha egy nő meg fel a lakásukra.

Pár jó lakberendezés tippek szolgálok most, melyek segítségével még rendetlenebb férfitársaim is képesek uralkodni a lakásuk állapotán. Egyszerű életvitel tanácsokról, lakberendezés tippekről van szó, melyek mindenhol, mindig alkalmazhatók.

Mosogatás: hasznos és könnyen rendben tartható a konyha, ha a mosogatnivaló nem gyűlik fel. Egy tele lévő mosogató még egy tökéletesen tiszta és rendes lakást is szemétteleppé tud változtatni. Tehát a rend itt kezdődik.

Lakberendezés tippekBeágyazás: ha az ember elteszi az ágyneműket, amivel aludt, máris nagyobb mind a hely, mind a rend látszata. Ha esetleg kicsi a lakás és emiatt nem nagyon van hely hova pakolni ezeket, érdemes elgondolkodni egy falba süllyeszthető ágyon, mely kívülről egy dizájnos szekrény látszatát keltheti.

Paraván: A hasznos és dizájnos lakberendezés tippek egyik eleme a paraván, mely jó eszköz a rendetlenség elvarázsolására, ugyanis ha egyszer csak felugrik hozzánk egy nem várt vendég, gyorsan mögé lehet dobálni a széthagyott ruhákat, tányérokat, könyveket vagy el lehet rejteni vele a rendetlenséget egy szobarészben. A paraván egy nagyon stílusos és elegáns bútordarab, de óvatosan vele, nem mindenhova illik! A paraván igazán jó kiegészítője egy elegánsan berendezett lakásnak vagy egy színében harmonizáló szobának. Azonban ha nagyon kilóg úgymond a szoba stílusa miatt, vagyis nem olvad bele, akkor csak ront a látványon.

Címkék: , , ,