RSS Feed

Lámpabúra polírozás, a biztonságos vezetés érdekében

Korunk gépjárműveinek fontos alkotóelemei a fényszórók, melyek a tisztánlátást és a jól láthatóságot biztosítják a sofőrök számára. Ha a fényszóró sérül, elhasználódik, karcos vagy piszkos lesz, a látási viszonyok romlanak, és könnyen balesetveszélyessé válnak.

A mai autók fényszórója főként műanyagból vagy polikarbonátból készül. A polikarbonát előnye az üveggel szemben, hogy kiválóan formázható, azonban a nap sugárzásának következtében gyorsan károsodhat. Ebben az esetben fontos, a lámpabúra mielőbbi javítása. A lámpabúrapolírozásának két verziója létezik:

  • Pasztás lámpabúrapolírozás – ezt a folyamatot polír pasztával végzik, ami kiváló eredményt biztosít, azonban viszonylag rövidtávon, hiszen nem véd az UV sugaraktól, így hozzávetőleg félévente ismételni kell a polírozási folyamatot.
  • Lakkos lámpabúrapolírozás – ez a folyamat jóval tartósabb és UV védettséget biztosít a kétkomponensű lakknak köszönhetően. Akár évekig is kitart a fényszórók épsége és szépsége.

Fontos, hogy az elhasználódott fényszórók mielőbb átessenek a lámpabúrapolírozási folyamaton, és ezzel újra visszanyerjék tökéletes működésüket, biztosítva a biztonságos vezetést. A lámpabúrapolírozásának elhanyagolása súlyos problémákhoz vezethet, legvégső esetben akár cserét is vonhat maga után, és a gépjármű műszaki vizsgáján is gondot okozhat.

Ne késlekedjen Ön sem, ha lámpabúrapolírozásra szorul gépjárműve. Számomra az autók épen tartása egy precíziós folyamat, mely esetekben munkám mindig a tökéletes végeredménythivatott prezentálni. Fontos, hogy ügyfeleim teljes megelégedettséggel távozhassanak, így minden általam elvégzett munkára örök garanciát biztosítok! Ha Önnek is gondja akadt fényszórója épségével, forduljon mielőbb szakértőhöz! Keresse fel honlapomat a www.szelvedomester.hu címen, és tekintse meg részletesebb tájékoztatásomat! Ha kérdése van, vagy azonnali segítségre szorul, hívjon a +36-30/742-50-00-ás számon, vagy írjon üzenetet a wagnertamas64@gmail.com e-mail címre!