RSS Feed

Lapos tetők vízszigetelése a megoldás!

 

Az új lapos tetők szigetelésénél minden esetben jól meg kell gondolni, milyen vízszigetelési technológiát választunk, hiszen senkinek nem érdeke, hogy rövid időn belül beázás történjen. Szakemberek hozzáértő munkájával, minőségi anyagok felhasználásával elérhető a hosszú élettartam, valamint a későbbi felújítás is sokkal könnyebben zajlik majd.

A tetők szigetelésénél azoknak az információknak a birtokában kell lenni, amelyek ismeretében elkerülhető a későbbi probléma. Rengeteg károsító hatás éri a tetőket, attól függetlenül, hogy pontosan milyenek. A lapos tetőknél még inkább fontos ezekre ügyelni. Ilyenek többek között, a csapadék által okozott igénybevétel, a hó súlyának terhelése, annak hirtelen olvadása, valamint a szélhatás, a hőmérséklet változásának hatásai. A tető vízszigetelésének megoldását ne próbálja házilag kivitelezni, ehelyett mindenképp gyakorlott szakemberek munkáját tanácsos választani. A lapos tetők szigetelését nem szabad felületesen elvégezni, mert ehhez megbízható szakemberek, és a legjobb anyagok szükségesek. Az épületek típusától függetlenül rendkívül fontos a hőszigetelt, beázással szemben is ellenálló tető.

Ha a következőket garantáltan nyújtja a szolgáltató, akkor biztos, hogy jól választott:

  • fejlett technológia
  • több éves tapasztalat
  • teljes körű tájékoztatás
  • rövid határidő vállalása és betartása
  • időtálló, hatékony munka

Mindenki magabiztosabban meri rábízni más munkálatokhoz hasonlóan a vízszigetelés feladatát is olyan szolgáltatóra, ahol sok éves tapasztalattal rendelkeznek. A Bona-Si Épületszigetelő Bt. kollégái kiváló munkát végeznek, garanciát vállalva, korszerű munkaeszközök segítségével. A www.bonasi.hu internetes oldalon lehetősége van olvasni tevékenységeinkről, az általunk biztosított munkálatokról. Lapos tetők vízszigetelését, utólagos pinceszigetelést, homlokzati hőszigetelést, és egyéb más felújítási folyamatokat tekintve is készséggel állunk rendelkezésére.

Gondoljon a beázás problémájának kiküszöbölésére, és ne feledkezzen meg a lapos tető vízszigeteléséről! Valósíttassa meg velünk! Keressen minket bátran a 06-70-5206663 –as telefonszámon, vagy e-mail címünkre küldött üzenetében az info@bonasi.hu –n!