RSS Feed

Lassan itt a tavasz, a felújítások ideje

Tavasszal minden megújul, a természet, az állatvilág és az időjárás is sokkalta jobbra fordul. Ezen felbuzdulva sokan vágnak neki kisebb-nagyobb renoválásoknak és felújításoknak, hiszen ilyenkor a legésszerűbb erre időt szánni. Az időjárás már nem annyira hideg, hogy egy esetleges festés vagy nyílászáró csere esetén ne engedhessük be a kinti levegőt, de még nincs is annyira meleg, hogy az lassítsa a munkát. Illetve, ha már ezen a télen nem funkcionáltak annyira jól, akkor szigeteléseinket is érdemes ekkor felújítani, hogy a következő télen már biztosan ne legyenek emiatt problémáink, gondolva itt legfőképp a lapostető szigetelésre!

Ha lapostető szigetelésünk nem megfelelő, vagy érezhetően romlik az állapota, akkor már nem érdemes halogatni a felújítását vagy a teljes cseréjét, hiszen innen már csak rosszabb lehet, ami a gyakorlatot illeti. Ráadásul, ha otthonunkban, akár melléképületeinken lapostető van, akkor érdemes odafigyelnünk állapotára, hiszen ha ez nem megfelelő, akkor semmi nem tartja vissza a csapadékot, hogy beszivárogjon a tetőszerkezetbe, onnan pedig a falakba, ahol is penész, salétromosodás alakulhat ki. Ha nem akarunk az ilyenek miatt aggódni, akkor érdemes rendszeresen odafigyelnünk lapostető szigetelésünkre, és a felújítások alkalmával a lapostető szigeteléshez is szakembert hívnunk! Viszont, ha azt szeretnénk, hogy lapostető szigetelésünkkel a későbbiekben se akadjon probléma, akkor jól válogassuk meg, hogy kire bízzuk rá a munkát!

Ha szeretné profikra bízni lapostető szigetelése felújítását, akkor cégünk szakembereiben garantáltan nem fog csalódni! Kérje fel cégünket a munkára, és még jó ideig nem kell majd aggódnia lapostető szigetelése miatt! Látogasson el honlapunkra, a www.minosegitetoszigeteles.hu –ra, ha további információkra van szüksége!

Ha kérdései adódnának szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06 (20) 934 1490 telefonszámon, illetve az aquaszig@gmail.com e-mail címen!