RSS Feed

Lásson is, ne csak halljon, beléptetéshez válassza a modern videó kaputelefonokat!

Vannak olyan jól bevált, hagyományos készülékek, amiken kár változtatni. Végzik a dolgukat, működnek, hozzák az elvárt színvonalat. De vannak olyan dolgok is, amik folyamatosan fejlődnek, ezáltal pedig egyre jobbak lesznek, többet képesek adni használóiknak. Ha a biztonság kérdéséről van szó, akkor mindenképpen érdemes ajtót nyitni az újdonságoknak és beengedni őket. Ilyen kipróbálásra érdemes újdonság a videó kaputelefon is.

A régi, hagyományos kaputelefonokat már mindenki tudja, hogyan használja és azt is, hogy mit várhat tőlük. De mit nyújt egy új, modern videó kaputelefon? Mindent, amit a korszerűség, a modern igények megkövetelnek tőle!

Nagyobb biztonságot, ellenőrizhetőséget, megbízhatóságot és tartós védelmet. Aki úgy dönt, hogy a videó kaputelefont választja, máris eggyel több érzékét vetheti be a betolakodók kiszűrésére. Nemcsak hallhatja, de láthatja is azt, aki bebocsátást kér az ajtó elől. A modern videó kaputelefonok már vezetékes és vezeték nélküli, vagyis wifis változatban is készülnek, minden igényt kielégítve. A tulajdonos csak azt engedi be, akiről teljesen bebizonyosodik, hogy ismeri, a tévedések, megtévesztések kizárhatóak. Nemcsak biztonságos, de kényelmes is egy ilyen típusú kaputelefon, mert nincs szükség lépcsőmászásra, járkálásra, minden működtethető a panelen.

A www.telemontazs.hu weboldalunkon a legújabb készülékek katalógusaiba pillanthat bele minden érdeklődő. A legjobb megoldásokat keresi beléptetésre, biztonságos berendezéseket szeretne használni minden nap? Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megismertethessük Önnel termékeinket, köztük a videó kaputelefont is! Ha úgy dönt, hogy lecseréli a régi kaputelefonját egy videós, modern változatra, akkor ne habozzon felkeresni minket! Elérhetőségeink bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot, akár most azonnal! Bővebb tájékoztatásért hívhat minket a 06-1-206-3133-as és a 06-1-464-3410-es telefonszámokon vagy pedig üzenhet a telemontazs@telemontazs.hu e-mail címen!