RSS Feed

Legyen kezdő fotósból profi fényképész!

Sokan vannak, akik szeretnek szinte minden pillanatot megörökíteni életükben fotók segítségével. Manapság ez már egy könnyű mindennapos dolog, hiszen az okostelefonok elterjedésével mindig van a kezük ügyében egy fényképező. A modern telefonok szinte már egy középkategóriás fényképezővel is felérnek, minőségi, nagy felbontású, éles fényképeket is készíthetünk velük gyorsan és könnyedén. Akár életünk minden percét megoszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel.

Régebben ez még sokkal nehezebben működött. A fényképezőgép kezdetben csak egy modern újítás, egy új technológia volt. Nagyon kevesen juthattak akár egy saját fényképhez is. Művészeti célokra körülbelül a huszadik század elején kezdték elfogadni, elismerni, majd innentől kezdett el fejlődni ez a technológia. Hosszú ideig csak filmtekercses fényképezők voltak, majd a későbbi újításokkal megjelentek a digitális fényképezőgépek. Fényképész több célból is lehet az ember. A fényképész státusza szerint megkülönböztethetünk hivatásos, műkedvelő és privát fotóst, a fényképek pedig a fotós szándéka alapján különböztethetőek meg, művészi célú, alkalmazott célú vagy családi célú fénykép.

A mai profi fényképezőkkel sokan úgy gondolják, hogy már csak a gép végzi a munkát, a fotós csak a gombot nyomja, ellenben ez közel sem így van. Egy profi fénykép elkészüléséhez, profi szaktudás kell, hiszen a jó fénykép a környezeti hatásokat felhasználva születik, amit egy amatőr nem tud megfelelően felhasználni, valamint a fényképező különböző beállításai is fontosak a tökéletes képhez.

Ezeket és ehhez hasonló tudást sajátíthat el, ha jelentkezik iskolánk digitális és filmes fotótanfolyamaira. Hobbiból fotózik, de szeretné javítani tudását? Szeretne hivatásból fényképeket készíteni? Ha megvan a kellő érdeklődés a fotós szakma iránt, iskolánk segít, hogy fotós tanfolyamaink által teljesen elsajátíthassa a fényképészet minden fortélyát! Nálunk kezdőtől haladóig bárki jelentkezhet tanfolyamainkra! Ne csak sima fekete fehér képeket készítsen a profibb hatás érdekében! Jöjjön el hozzánk és jelentkezzen fotós képzéseinkre! Legyen kezdő fotósból igazi profi fényképész!

Jelentkezzen hozzánk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/390-1560-as telefonszámon, a csaba@csabamail.hu e-mail címen, vagy érdeklődjön tovább honlapunkon a www.digitalisfototanfolyam.hu címen!