RSS Feed

Legyenek a régi és új fényképek méltó díszei az otthonának, képkeretek segítségével!

Szeretné díszbe öltöztetni otthona falait? Elege van abból, hogy kedvenc fényképeit csak az érintőképernyőn keresztül tudja nézegetni, pedig jobb helyet érdemelnek a laptop vagy az okostelefon tárhelyénél? Miért ne adna a legjobb képeknek fizikai formát? Hívassa elő őket vagy nyomtassa ki, hogy bármikor rájuk pillanthasson!

A fényképek képkeretek nélkül nem többek kallódó fotóknál. Egy ügyesen kiválasztott képkeretben azonban máris gyönyörű és személyes lakásdekoráció válik belőlük. A képkeretek nemcsak kiegészítik és öltöztetik a fotókat, ráadásul meg is óvják őket attól, hogy túlságosan gyorsan, idő előtt tönkremenjenek. Az így megóvott fényképek nem gyűrődnek, nem szakadnak, foszlanak, ha véletlenül úgy érnek hozzájuk, ahogyan nem kellene, a képkeret megakadályozza, hogy megsérüljenek. A képkeretben, annak üvege mögött, a fotók nem porosodnak, kevésbé fakítja eredeti színüket a természetes napfény. Márpedig egy kedves kép, egy személyes emlék esetében fontos, hogy vigyázzanak rá, hogy sokáig megmaradjon.

A képkeretekből is nagy választékot talál dekor és ajándék webáruházunk termékei között, ezért szakítson ránk időt, nézzen szét, és találja meg otthona legújabb kiegészítőit! Falra akasztható vagy kitámasztható, visszafogottan elegáns vagy színes és bohókás, romantikus vagy klasszikus és osztott, esetleg világító képkeretet képzelt el a fotói bekeretezésére? Minden ötletre, stílusra van képkeretünk! Öltöztesse falait, polcait stílusos, hangulatos képkeretek segítségével!

Nézzen körül nálunk, és csempésszen egy kis színt otthonába! A www.lakasdekorom.hu webcímen keresztül az Otthon Dekor Webáruház cégének webshopjába jut, ahol igényes lakásdekorációs termékeket talál, jó ár-érték arányban. A termékekről szeretne több információt kérni? Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, a +36-70-501-9099-es telefonszámon vagy az otthondekorom@bautrans2000.hu e-mail címen, és kollégáink válaszolnak minden kérdésére!