RSS Feed

Lepjen meg bárkit, bárhol!

Manapság szinte általános jelenség, hogy egyes szeretteink, barátaink vagy ismerőseink külföldön élnek és ott is vállalnak munkát. Ez persze teljesen normális, ellenben így a távolság leküzdése komoly akadályokba is ütközhet, még a jeles alkalmakkor is. Gondolva itt születésnapokra, névnapokra, különböző ünnepekre és egyéb eseményekre, amikor szeretnénk megajándékozni szeretteinket.

Ilyenkor számos lehetőség áll a rendelkezésünkre – esetleg más egyéb teendőink elhalasztásával megoldhatjuk, hogy kijussunk hozzájuk, de ez kifejezetten költséges és időigényes lehet. Postai úton vagy csomagküldő szolgálatok segítségével is eljuttathatjuk ajándékunkat az adott személyhez. Ezzel a megoldással viszont a romlandó vagy törékeny ajándékok célba juttatása kifejezetten kockázatos is lehet, ezért nem érdemes ezt a megoldást választani ilyen esetekben. Ellenben van egy lehetőség, melynek segítségével könnyen és hatékonyan juttathatunk el személyre szóló és lenyűgöző ajándékokat a világ bármely pontjára, ez a nemzetközi virágküldés!

A nemzetközi virágküldésnek köszönhetően bárhol is éljenek éppen szeretteink vagy barátaink, személyre szóló virágcsokrokat vagy virágkosarakat küldhetünk nekik bármilyen alkalomra. Így egyedi és bensőséges ajándékkal örvendeztethetjük meg őket, legyen szó akármilyen alkalomról.

Ha igazán megbízható és sokszínű szolgáltatásokkal rendelkező, a világ legtöbb országába szállító nemzetközi virágküldő szolgálatra van szüksége, akkor a TheFlowerBird kiváló választás lehet az Ön számára! Minden alkalomra megfelelő virágkompozícióikkal kedveskedhet bárkinek. Születésnapra, névnapra, nemzeti ünnepekre, esküvőre és gyakorlatilag minden eseményre van megfelelő virágcsokrunk vagy virágkosarunk, melyeket egyéni üdvözlőkártyákkal és sok más aprósággal tehet igazán különlegessé. Látogasson el a www.theflowerbird.com weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat, melyben biztosan megtalálja, amit keres! A nemzetközi virágküldés során a szállított csokor garantáltan épségben és frissen érkezik meg a kijelölt helyszínre! További információkért érdeklődjön az info@theflowerbird.com e-mail címen vagy a +36-30-863-2297 telefonszámon! Nemzetközi virágküldéssel a távolság nem akadály!