RSS Feed

M1 élő közvetítés

M1 élő közvetítésAz M1 csatorna egy közszolgálati televízió csatorna, mely nagyon sokáig háttérben volt a kereskedelmi és kábelcsatornák miatt. Viszont idén nagyon feltornázta magát, megszerezte a Forma 1 közvetítési jogát, és itt nézhetjük az M1 élő közvetítésének köszönhetően az olimpiát és az azt megelőző, és már véget ért Labdarúgó Európa Bajnokságot is.

Az M1 élő közvetítése a legmodernebb technikákat soroltatja fel, melynek köszönhetően még inkább nőtt népszerűsége. M1 élő közvetítéseket a foci EB ideje alatt HD-ben sugározták, így akinek erre alkalmas televíziója volt, a nagy felbontásban élvezhette az eseményeket.

M1 élő közvetítésMost azok, akiknek háromdimenziós adás vételére és megjelenítésére alkalmas a televízió készülékük, az olimpiát, de már a Labdarúgó Európa Bajnokságot is akár három dimenzióban is nézhetik, megtekinthették, ugyanis sok M1 élő közvetítést 3D-ben sugároznak. Ehhez természetesen szükség van egy a 3D hatást létrehozó szemüvegre is, de ezt többnyire minimum két darabot a televízió vásárlásakor.

A 3D M1 élő közvetítés 50 napos kísérleti adást foglal magában, mely fontos és meghatározó állomást jelent a magyar televíziózás számára. Azonban súlyos hiányosság, hogy kizárólag a MinDig Tv-n nézhetik 3D-ben a nézők ezeket a műsorokat és csak ezek az előfizetők láthatják a sport közvetítéseken kívüli más különleges 3D műsorokat.

Címkék: , , , ,