RSS Feed

Magabiztosan a kihívásokkal szemben

Autógumijai lecserélését még mindig halogatja? Nem érdemes tovább várni, hiszen ennek elmulasztásával saját biztonságát veszélyezteti. Már csak a nyári gumik megkímélése miatt is fontos minél előbb beszerezni a téli gumikat, hogy a következő meleg időszakban gondtalanul újra elővehesse azokat.

Az útviszonyok nagy változásokon mennek át az évszakoktól, az időjárástól függően. Télen nem csak a környezeti változásokra fontos ügyelni, hanem az utak felületére is. A hulló csapadék következtében veszélyesebbé, nehezebbé válik a közlekedés, de emellett magának az aszfaltnak a hőmérséklete is szélsőségesen alakul.

A téli gumik felépítését több szempontból vizsgálva a tagoltabb mintázat segíti a kapaszkodó képességet, az anyagot tekintve pedig legelőnyösebb a lágyabb gumikeverék. Ezekkel ellentétes tulajdonságú autógumik a nyári időszakban alkalmasabbak. Jó tudni, hogyha a tavasz közeledtével a 7 °C-t bőven eléri a hőmérséklet, akkor ésszerű a téli gumikat levenni. Körültekintően tanácsos végezni a cserét, hiszen a szilárd, sík felület elengedhetetlen ennek a feladatnak a teljesítéséhez. A nyári és a téli gumik sem egyformák, célszerű szakemberek véleményét kikérni arról, hogy pontosan melyik autógumi mellett javasolt döntenünk, mielőtt még megvásároljuk a szükségeseket.

Autógumik terén biztos megoldásra számíthat, ha felkeresi cégünket, az AR-GO Abroncs Bt. munkatársait. Gumiszervizünknél minőségi munkát végezve azonnali segítségre számíthat, bármilyen problémája adódik autógumijaival. A téli gumik cseréjében, és minden más javítást igénylő feladatban állunk rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatásunkba beletartozik az átvizsgálás és tanácsadás is. A www.ar-go.hu oldalon könnyen áttekinthető kínálatunk, és felhívjuk figyelmét különböző kedvezményeinkre. Neves gumigyártók termékeit kínáljuk, melyek kiváló minőségét garantáljuk.

Tegye első helyre saját és gépjárműve biztonságát! Találja meg az Ön számára legjobb minőségű téli gumikat nálunk! Kérdéseit tegye fel bátran a 06-1-4319407-es telefonszámon, vagy e-mailben az argoabroncs@t-email.hu címen keresztül!