RSS Feed

Megfelelő gumiabroncsok a műszaki vizsga sikeréért!

Sok ember úgy gondolja, hogy az évszakok változását figyelmen kívül hagyva, a nyár közeledtével sem szükséges autójuk téli gumiját lecserélni. Ők ezzel saját és más autósok biztonságát veszélyeztetik, és az abroncsok gyorsabb kopását eredményezik. Mit érdemes alaposan átnézni műszaki vizsga előtt, és mi szükséges a sikeres műszaki vizsgához?

A követelményekkel kapcsolatos kérdések mindegyikére csak hosszú időt igénybe véve lehetséges válaszolni, viszont a vizsga előtt a legalapvetőbb tényezőket célszerű ellenőrizni. Az egyik legfontosabb a gumiabroncsok és a felni vizsgálata. Feltételek: a gumik ne legyenek kopottak, a bordák mélysége legyen több 1.6 mm-nél, a mintázat pedig legyen tengelyenként azonos. A gumik és a felnik méreteinek minden keréken egyezniük kell.

A gumiabroncsok élettartamát rengeteg tényező befolyásolja. Ennek érdekében mindenek előtt ügyeljen arra, hogy megfelelő legyen a nyomás, valamint minimalizálja a gyorshajtást és a túlterhelést!

AR-GO szervizünk teljes állapotfelmérést, szervizelést és vizsgáztatást is vállal. Amennyiben probléma adódik, és javításra van szükség, szakembereink a lehető leggyorsabb és legkörültekintőbb módon végzik munkájukat. A szükséges alkatrészek is beszerezhetők nálunk, így teljes körű segítséget tudunk nyújtani minden ügyfelünk részére.

A www.ar-go.hu oldalunkon értesülhet aktuális akcióinkról, termékeinkről, és tanácsadással is próbálunk segíteni minden kedves autóval rendelkezőnek.

AR-GO szervizünk egyedülálló, mert egyszerre foglalkozik:

  • állapotfelméréssel
  • javítással
  • műszaki vizsgáztatással
  • termékek értékesítésével

A gumiabroncsok kereskedelmét tekintve a hosszú idők folyamán sikerült közvetlen szerződéssel rendelkeznünk nagy gumigyártókkal. Ennek köszönhetően próbálunk mi is minél nagyobb kedvezményt biztosítani ügyfeleink számára. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, kedvezményeinket! A teljes körű szakmai felvilágosítást és tanácsadást kérje munkatársainktól a www.ar-go.hu honlapunkon található telefonos elérhetőségeink bármelyikén. E-mailben pedig az argoabroncs@t-email.hu vagy az argoabroncs1@t-email.hu címen!

Címkék: , ,