RSS Feed

Megoldás a problémás párkapcsolatra

Életünk minden területe megfelelő odafigyelést igényel, és ilyen a párkapcsolat jó működésére fordított idő is, hiszen csak akkor élhetünk boldog párkapcsolatban, ha kellő figyelmet szentelünk rá.

A párkapcsolat fejlődése több részre bontható, valamint különbözőképp érintik a konfliktusok az együtt járást, és a már sokkal komolyabb kapcsolatot, az élettársakét vagy a házasokét. Ha már az „együtt járós” időszakban gondok adódnak, akkor célszerű az egyéni pszichoterápia megpróbálása, mivel fontos a tudatosabbá válás, és önmagunk tökéletes ismerete ahhoz, hogy ne fussunk bele folyamatosan téves kapcsolatokba.
Ha már élettársi kapcsolatról vagy házasságról van szó, sokkal nehezebbé válhat a krízis megoldása. Nagymértékben meghatározó az együtt töltött idő hossza, hogy mennyire erős a kapcsolat, van-e megszületett gyermek, és hogy milyen probléma akadályozza a további boldogságot. A párterápia többféle esetben is segíthet, például bizalomvesztés, megcsalás, veszekedések esetén, hiszen a bizonytalanság mértékének csökkentésében, majd megszüntetésében hasznos tanácsokat tud adni egy ezzel a témával foglalkozó szakember.

Fontos megjegyezni: Kizárólag akkor működik helyesen a párterápia, ha a résztvevők hajlandóak a közös munkára, és teljes erejükkel a sikeres végeredményt tűzik ki célul.

Mindenképp érdemes elgondolkodni egy párkapcsolati terapeuta felkeresésén, hiszen ő segíthet a következőkben:

–          Nyíltabb kommunikáció.

–          Újraértékelés.

–          Megoldás orientáltság.

–          Különböző módszerek alkalmazása.

–          Kapcsolat lezárása esetében segítség.

Olyan minőségi kezelést nyújtó szolgáltatót tanácsos választani, ahol kellő figyelemmel, egyéni igényeknek megfelelően látják el az oda érkezőket. A BalanceMED3 pszichológiai rendelője rendelkezésére áll a párterápia területén, és más pszichológiai kérdéseket érintve is. Kedvezményeinkről, kezeléseinkről a www.balancemed3.hu weboldalon részletesen tájékozódhat.

Szüntesse meg párkapcsolatában a diszharmóniát, és tegyen meg mindent azért, hogy újra boldogok lehessenek Kedvesével!

Időpont egyeztetése céljából hívja bátran a 06-1/780-0120-as telefonszámot, vagy tegye fel kérdéseit az info@balancemed3.hu e-mail címen!

Címkék: , ,