RSS Feed

Megvan, hogy mit és hova, na de kinél?

Bizonyára, számos emberben felmerül a kérdés, hogy miután kiválasztotta életre szóló ékszerét, kinek szavazzon bizalmat az elkészítésben. Mi ebben is megpróbálunk segítségükre lenni, és segítünk abban, melyek a legfontosabb szempontok a profi tetováló kiválasztásához.

Első lépésben tekintsük meg a weboldalt, és mindenképp olvassunk megosztott tapasztalatokat az adott szalonról.  Többségében a tetoválók munkáit is külön megtekinthetjük név megjelöléssel, így fotó alapján is könnyen eldönthetjük, hogy előzetesen mely tetováló munkája a legszimpatikusabb számunkra. Számos tetoválás fajta létezik, fekete-fehér tetoválás, színes tetoválás, és ahogy az élet minden területén, a tetoválóknál is megvan, hogy ki melyikben a legprofibb.

Mindenképp fontos, hogy személyes megbeszélés előzze meg a tetoválás elkészítését, hogy az igények pontosan tisztázva legyenek, a balul elsült tetoválás megelőzése érdekében. A személyes találkozás alkalmával a higiénia, a steril környezet, és a profi eszközök meglétéről is meggyőződhetünk. Alapvető feltételek: gumikesztyű, steril tű, igényes tisztán tartott tetováló szalon, amely bizalmat kelt, és megerősít benne, hogy az ember jó kezekben van.

Fontos, hogyha a tetoválásra vágyó nem múlt még el 18 éves, mindenképp szülői beleegyezés szükséges, ezzel is a tetováló szalon hitelességét, illetve a tetováló komolyságát bizonyítva, hisz jogilag még cselekvőképtelen a fiatal.

Mindenképp lényeges , hogy a felvarrás előtt lássuk magunkon elhelyezve a szöveget, mintát , barátkozzunk kicsit azzal, hogy egy életen át ott fogjuk viselni.

A tetováló valószínűleg az első találkozáskor felméri a fájdalom küszöböt, elmondja, mennyi időt vesz igénybe, és milyen intervallumokban történik a tetoválás elkészítése (ha egy nagyobb mintáról van szó, akár több alkalmat is igénybe vehet).

Ha Önnek nincs ötlete hogy hol, kivel, és mikor, akkor a szegedi szalonunkban szíves rendelkezésére állunk. Minden kérdésre, és kérésre megkaphatja a választ profi hozzáértő kollégáktól. Így garantáltan büszke lesz elkészült tetoválására! Keressen fel minket elérhetőségeinken, a +3630/8586-466-os telefonszámon, vagy a tattooszeged@gmail.com email címen!

Címkék: , ,