RSS Feed

Mérjen a lehető legpontosabban a mérőműszerek kalibrálását követően!

Mérőműszer működtetésére van szüksége tevékenysége során? A pontos és gördülékeny munkavégzés érdekében fontos, hogy eszköze a lehető legpontosabb adatokat szolgáltassa. Ennek céljából nélkülözhetetlen a mérőműszer kalibrálása, aminek a megoldása bizonyos időközönként elengedhetetlen.

Többféle munkaterületen szükséges mérést végeznünk, amit speciálisan kialakított készülékekkel tudunk megvalósítani. Nagyon fontos, hogy biztosítsuk a mérést végző eszköz kiváló működését. A mért értéknek a lehető legközelebb kell állnia a valódi értékhez, aminek úgy tudunk eleget tenni, ha egy, az eszközünknél pontosabb műszert is megfigyelünk, így a látható eltérés alapján csökkenteni tudjuk a különbséget. Azt a folyamatot hívjuk mérőműszer kalibrálásnak, amely során lehetővé tesszük, hogy a mérést végző eszközünk minél pontosabb értéket mutasson. Ez a művelet kizárólag hitelesített kellékekkel teljesíthető, amit legjobb, ha kalibráló laboratóriumi kapcsolattal rendelkező szolgáltatóra bízunk. Amint sikeresen befejeződött a mérőműszer kalibrálása, a kalibráló laboratórium a kérésünkre feltünteti a javasolt, következő időpontot a mérőműszer kalibrálására.  Amikor döntünk arról, hogy milyen időközönként igényeljük a mérőműszer kalibrálását, célszerű több szempontot figyelembe vennünk. Mérvadó a kalibráló szervezet ajánlása, a gyártótól átvett használati utasítás, valamint eszközünk használatának gyakorisága is.

Az ipari mérőberendezések fejlesztésére és az üzemi alkalmazás támogatására specializálódott Flow-Cont Kft. készséggel áll rendelkezésére mérőműszerek kalibrálásához. Megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, sikeresen működünk együtt a kalibráló laboratóriummal, így az egyedi mérőműszerek kalibrálása esetén is segítségére vagyunk. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.flowcont.hu internetes oldalunkon!

Végezze méréssel kapcsolatos feladatait felkészülten, kiváló eszközökkel! Fordítson kiemelt figyelmet a mérőműszerek kalibrálására! Ennek megoldása ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-465-0802-es telefonszámunkon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címünkön!