RSS Feed

Mi a különbség az egyedi és a széria bútorgyártás között?

Manapság a vásárlók nem győznek válogatni a bútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők között. A gazdag kínálat ellenére azonban a többség még így sem tud végső döntést hozni vásárláskor, főleg azzal kapcsolatban, hogy széria, vagy egyedi gyártású bútorok mellett tegye le voksát.

Az egyedi bútorok, ahogy a nevükből kikövetkeztethetők, egyéni elképzelések és igények alapján valósulnak meg, amelyekből általában csak egy-két darabot gyártatnak le a forgalmazók, többnyire vásárlói megrendelésre. Ebben az esetben főként különlegesebb bútorok készülnek, amelyeket azok részesítenek előnyben, akik nyitottak az egyedi megoldásokra.

Tulajdonképpen a széria bútorgyártás is egyedi elképzelések alapján valósul meg, hiszen a tervezők fantáziája, vagy a vásárlói igények elevenednek meg egy-egy bútorban, azonban ezek gyártása nagy mennyiségben kezdődik el. Emellett vannak olyan forgalmazók, ahol a széria bútorgyártás terén állandó bútorokkal, kiegészítőkkel találkozhatnak a vevők. A széria bútorokat főként azért kedvelik a vásárlók, mert a mintadaraboknak köszönhetően semmilyen váratlan meglepetés nem érheti őket. Természetesen az áruk is alacsonyabb, mint az egyedi bútoroké, hiszen nagy mennyiséget gazdaságosabb gyártani, így az ár alacsonyan tartható.

Vannak olyan vásárlók, akik bizonyos esetekben összekeverik a széria bútorgyártást az egyedi elképzelések megvalósításával. Ez valószínűleg azért történik, mert manapság bizonyos esetekben már igencsak összefolyt a két fogalom, például egyes kereskedők a limitált szériás bútorokat is egyedi bútorként hirdetik, pedig nem egy-két darab készül belőlük, hanem több száz! Így viszont már széria bútorgyártásról van szó!

Ha érdeklődik a széria bútorgyártás során elkészített termékek iránt, forduljon bizalommal a Lamello Bútorhoz! Kínálatunkban csakis minőségi termékeket találhat! További információkért keresse fel honlapunkat a www.lamello.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-264-6028-as számon, vagy írjon e-mailt az info@lamello.hu címre!