RSS Feed

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes garázskaput?

A modern verziók közül a garázs tölti be a legelterjedtebb szerepet a gépjárműtárolásra szolgáló lehetőségek közül. Előnye, hogy bármilyenre alakítható, illetve a gépjármű mellett más tárgyak tárolására is teret biztosít. A garázs kerülhet a házzal egy színvonalba, vagy alá, de akár teljesen különálló létesítményként is funkcionálhat.

Egy garázs kialakításánál az egyik legfontosabb szempont a garázskapu kivitelezése. Míg hajdanán nem volt túl sok választási lehetőség, addig napjainkra megannyi verzió közül választhatunk. Alábbi listánkban azt a három legnépszerűbb kivitelt elemezzük, melyek előnyeikkel a mindennapjainkat szolgálják.

  • Hőszigetelt szekcionált garázskapu – számtalan típusban áll rendelkezésünkre, kezdve a bordázott kivitelezéstől, egészen a fautánzatúig. Kézi- illetve motoros működtetéssel is előállítható, megannyi szín és formaválasztékban. Előnye, hogy kiválóan szigetel, így a fűtött helyiségek esetében kiváló energia- és költséghatékony megoldás.
  • Garázskapu középre szerelt személybejáróval – roppant előnyös megoldást nyújt azok számára, akik a garázst nem csupán gépjárművük, hanem más tárgyak tárolására is alkalmazzák, hiszen így nem szükséges a garázskapu teljes felnyitása. Biztonsági szempontból tökéletesen kialakított szerkezet, szintén széles szín és formaválasztékban.
  • Oldal szekcionált garázskapu – ez a verzió abban az esetben előnyös, ha viszonylag kevés a hely, mivel helyigénye igen alacsony. Emellett remekül funkcionálhat személybejáróként is, és szintén széles választékban áll rendelkezésünkre.

Ha megvan a tökéletes kivitel, nincs más hátra, mint a megfelelő forrást kiválasztani.

Cégünk sok éves tapasztalattal és minőségi termékekkel áll rendelkezésére: garázskapu kínálatunk széleskörű és megbízható! Keresse fel honlapunkat a www.fensterturen.hu címen, ahol bővebben is tájékozódhat termékeinkről!

Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 06-1/264-16-19-es vagy 06-20/228-26-88-as számon, illetve e-mailben, az info@fensterturen.hu címen!