RSS Feed

Mi alapján válasszunk roncsautó felvásárlót?

Minél több autó kerül forgalomba, annál több roncsautó keletkezik nap, mint nap. Ennek az oka roppant egyszerű, hiszen a forgalom növekedésével arányosan az elhasznált száma is növekszik. Gondolva itt akár az egyszerűen csak megunt és elöregedett darabokra, vagy a totálkárosra tört, hibás autókra. A roncsautó felvásárlás piaca ez által pedig virágzásnak indul, ami mind a felvásárlóknak kedvező, mind a károsultak számára. De a roncsautó felvásárlásnak sokkal fontosabb pozitív következményei is vannak!

Ugyanis, ha a megfelelő roncsautó felvásárló vállalkozásra bízzuk gépjárművűnket, akkor a következő folyamatok mennek végbe a roncsautóval:

  • Szétszerelés – Miután elszállításra kerül a roncsautó, a szakemberek apró alkatrészekre bontják a gépjárművet. Azok az alkatrészek, melyek sérülésmentesek és használhatóak még, bontott alkatrészként kerülnek értékesítésre, töredék áron, mellyel az autótulajdonosok is jól járnak.
  • Újrahasznosítás – Azok a szegmensek, melyek sérültek, de újrahasznosíthatók, bekerülnek a körforgásba, és újrahasznosított állapotban kerülnek újra forgalomba. Egy széttört autóban rengeteg felhasználható elem van.

Természetesen a roncsautónak vannak olyan elemei, melyek teljesen hasznavehetetlenek, ezek általában a szemétégetőben végzik.

A roncsautó felvásárlás esetén tehát érdemes megfontolni, hogy melyik vállalkozásra bízzuk a roncsautónkat! Nem csak az árakat kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy az adott felvásároló mennyire megbízható és tudatos. Mi a Beck & Beck Autóbontónál olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyek a fenntarthatóság szempontjából elengedhetetlenek! Ha Önnek is fontosak ezek az elvek, és szeretné roncsautóját jó áron értékesíteni, látogasson el a www.beckbonto.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére, akár telefonon, a 06-1-207-14-74-es számon, akár e-mailben az info@beckbonto.hu címen.