RSS Feed

Miért a műanyag nyílászárók?

A műanyag a modern kor technikai fejlődésének eredménye, egy teljesen mesterségesen előállított, szintetikus alapanyag, mely ma már az élet szinte minden területén hasznosnak és felhasználhatónak bizonyult. A műanyagot előszeretettel használják fel a vegyiparban, orvosi műszerek előállításában, egészségügyben, elektronika területén, de még az űrkutatásban is, és nem utolsó sorban a háztartásokban is gyakran előfordul.

A műanyaggal találkozhatunk nyílászárók, leggyakrabban ablakok képében is. A műanyag nyílászárók jelenléte sok előnnyel jár egy háztartás számára, bár sokan csak kedvező áruk miatt választják. Persze nem mindig az árnak kell lennie az egyetlen szóba jöhető szempontnak, főleg nem akkor, amikor az otthonunkról van szó. A műanyag nyílászárók hosszú távú befektetést jelentenek minden otthonban, így minden oldalról meg kell vizsgálni a választást, és az anyagi kerettől függetlenül dönteni. A fa és a műanyag nyílászárók egyaránt rendelkeznek előnyökkel, így ki-ki maga döntse el, milyen szempontok alapján mérlegel.

Lássuk, milyen előnyökkel bírnak a műanyag nyílászárók:

  • A műanyag nyílászárók a korszerű technológiának köszönhetően néhány egyszerű mozdulattal és hagyományos tisztítószerekkel vagy csak szappanos vízzel is tisztántarthatók.
  • Ellenállnak a környezeti hatásoknak, nem fakulnak, korhadnak, repedeznek.
  • Színben és mintázatban is szélesebb lehetőségekkel rendelkeznek, mint régebben.
  • Szigetelőképességük figyelemre méltó, így nem csak olcsók, de a továbbiakban sem csinálnak plusz költségeket tulajdonosuknak.
  • A műanyag nyílászárók előállításához nem szükséges fákat kivágni, de elhasználódásuk esetén sem szennyezik környezetüket, mert ma már a legtöbb helyen újrahasznosítják őket.

Amennyiben Ön is a korszerű megoldás mellett dönt, www.tamasablak.hu weboldalunkon megtalálja a műanyag nyílászárók széles kínálatát! A 0670-343-3188-as telefonszámon, valamint az info@tamasablak.hu e-mail címen érdeklődhet a termékeinkkel kapcsolatos részletekről, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!