RSS Feed

Miért az állathamvasztás a legtiszteletteljesebb formája a búcsúnak?

Sok esetben, ha az emberek végső búcsút szeretnének venni elhunyt hozzátartozójuktól, a temetési szertartáshoz elhamvasztatják a testet, ugyanis egyre többen gondolják azt, hogy ez a legtiszteletteljesebb formája az elválásnak. Ez manapság már az állatoknál sincs másképp, ezért az állathamvasztás is egyre inkább előtérbe kerül a hétköznapokban.                                                                                                    

Az állathamvasztási szolgáltatás igénybevételével garantált a diszkréció és a méltóságteljes búcsú, hiszen ebben az esetben a kutya, macska, vagy egyéb kisállat tulajdonosának egy percig nem kell foglalkoznia az élettelen testtel és annak tárolásával, emellett pedig az elföldeléséről sem kell gondoskodnia. Ilyenkor hatalmas stressz nehezedik az elhunyt állat tulajdonosára, így, ha hozzá is kezdene a test eltemetéséhez, nagy valószínűséggel balul sülne el a próbálkozás, ez pedig tovább fokozza a nyomasztó, már-már pánikszerű hangulatot. Az így kialakult szituáció pedig nem biztosítja a nyugodt, tiszteletteljes búcsút az állattól.

Ezzel szemben az állathamvasztás során profi szakemberek gondoskodnak mindenről, akik ugyanúgy átérzik a gazda gyászát, azonban a szomorúságban nem felejtik el legfőbb céljukat, mégpedig azt, hogy megalapozhassák a megfelelő körülményeket az elváláshoz. Az állathamvasztással nem kell olyan kompromisszumokat vagy döntéseket hoznia az állat tulajdonosának, amik mély nyomokat hagynának a lelkében, és amelyekről azt gondolná, hogy nem fejezik ki a tiszteletet az elhunyt állat iránt. Az állathamvasztásnak köszönhetően valóban méltó búcsúztatót kaphat az elhunyt kedvenc.

Ha Ön is szeretné igénybe venni az állathamvasztást, forduljon bizalommal a Nagydarab Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.-hez! Azt gondoljuk, hogy minden élőlényt megillet a tiszteletteljes búcsú, többek között ezért is indítottuk útjára szolgáltatásunkat jó pár évvel ezelőtt. Ha bővebb információkra lenne szüksége az állathamvasztással kapcsolatban, tekintse meg honlapunkat, amelyet a www.tetemszallitasbudapesten.com címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-30-311-7788-as számon, vagy írjon e-mailt a nagydarab3@gmail.com címre!