RSS Feed

Miért bízza profi szakemberekre teherautója javíttatását?

Teherautókra számos munkakörben szükség van, az építőipartól kezdve egészen a szállítmányozásig, így nem véletlen, hogy nagy kiesést jelenthet, ha bármilyen üzemeltetési probléma adódik. Mivel nagy terhelésnek kitett járművekről van szó, sajnos számolni kell a rendszeres szerviz költségekkel, de a jó hír, hogy egy kellő tapasztalattal rendelkező szakember bármilyen meghibásodást megfelelően és gyorsan el tud hárítani!

Mindig tartsa szem előtt, hogy teherautó javítás kapcsán olyan bevált szervizt kell keresni, ahol szinte az összes jármű típus műszaki adottságaival, és a tipikus meghibásodásokkal is tisztában vannak. Így a helyreállítás során ténylegesen a probléma okaira tudnak koncentrálni.

Diagnosztikai hibák, karosszéria javítások, kuplung, porlasztó, tachográf vizsgálat, kopó alkatrészek rendszeres ellenőrzése, fékek és futómű javítások: egy kellő tapasztalattal rendelkező szakember olyan minőségi szolgáltatást nyújthat a komplex teherautó javítás kapcsán, amelynek köszönhetően hosszú távú befektetésként tekinthet teherautójára!

Ha azonnali megoldást szeretne találni a meghibásodások okára, műszeres diagnosztikával segítünk gyorsan kideríteni és orvosolni a hibákat! De a műszaki vizsgáztatás és pótkocsi javítás is tevékenységi körünkbe tartozik. Szerintünk egy jó szakember nemcsak a teherautó javítását vállalja, hanem a munkálatokhoz szükséges új alkatrészek beszerzését, és mint hozzáértő, tanácsaival is hozzájárul a jármű sikeres karbantartásához. És mondani sem kell, hogy rendelkezésére állnak a megfelelő célszerszámok, a speciális dugókulcsok, speciális dugófejek, csavarkihajtók, elektromos hibakereső szettek, és a többi elengedhetetlen kellék a teherautó alkatrészeinek javításához.

Ha teherautója javításához profi szakembert keress, ne kutasson tovább, ugyanis a Géniusz Trade Kft.-nél csakis tapasztalt teherautó szerelők dolgoznak! További információkat honlapunkon találhat, amit a www.geniusztrade.hu címen elérhet! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-34-473-635-ös számon vagy írjon e-mailt a geniusztradekft@gmail.com címre!