RSS Feed

Miért döntsön az alumínium redőnyök mellett?

Nem kérdés, hogy a komfortos és praktikus mindennapokért fel kell szerelnünk otthonunkat árnyékolókkal, melyek közül a redőnyök bizonyulnak a leghatékonyabb megoldásnak. Manapság a redőnyökből számtalan típusú termék elérhető a piacon, azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az alumínium redőnyök, ezért nem véletlen, hogy egyre több új építésű házban már csakis ilyen sötétítőkkel találkozhatnak az emberek!

Az alumínium redőnyök számos pozitív tulajdonsággal bírnak, melyek közül kiemelkedik a sötétítő időtállósága, ezzel szemben a vásárlók jelentős része még mindig azért nem választja az alumínium redőnyöket, mert attól tartanak, hogy a fémszerkezetet hamar tönkreteszi az időjárás. A gyártók gondoltak ezekre a kockázati tényezőkre, ezért csakis korróziómentes alapanyagokkal dolgoznak, ennek köszönhetően kizárt, hogy az alumínium redőny rövid időn belül tönkremenjen!

A tapasztalatok nemcsak az időtállóságot támasztják alá, hanem a kiváló hőszigetelést is, ami a tél közeledtével főként aktuális, ugyanis a fűtésszámla igencsak megnöveli a háztartások kiadásait, ezért érthető, hogy minden ingatlantulajdonos igyekszik különböző megoldásokkal csökkenteni a fogyasztást. Ez pedig az alumínium redőnyökkel tökéletesen kivitelezhetővé válik. Ilyen árnyékolók mellett zavartalanul hallgathat zenét vagy nézhet filmet nagyobb hangerőn, ugyanis a kiváló zajszigetelésből adódóan nem zavarja szomszédait, és természetesen fordítva is hasznos, Önt sem zavarja az utca nyüzsgése.

Az alumínium redőnyökre mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetnek a vásárlók, így valóban minden szempontból éppen azt kapják az árnyékolótól, amit elvárnak.

Ön is szeretne ilyen árnyékolókat otthonába? Bátran keresse cégünk, a Fény-Őr Kft. kínálatát! Látogasson el weboldalunkra, a www.parkanydiszkont.com webcímre, és ismerje meg alumínium redőnyeink széles választékát! Termékeinket érintő kérdés esetén hívjon minket bizalommal telefonon, a 06-20-366-6151-es számon, vagy írjon e-mailt az info@redonydiszkont.hu címre!