RSS Feed

Miért érdemes lakott területi fakitermelő képesítést szerezni?

Miért érdemes lakott területi fakitermelő képesítést szerezni?

Eddig erdészetben dolgozott, fadöntéssel, fakitermeléssel kapcsolatos tapasztalatai is vannak? Szeretne más területen elhelyezkedni, új nézőpontból megismerkedni a fadöntéssel? Itt van a lehetőség, hogy jelentkezzen lakott területi fakitermelő tanfolyamra. Egyre nagyobb igény van az olyan szakemberek munkájára, akik szakszerűen és rutinosan, a különböző előírásoknak megfelelően, balesetmentesen elvégzik a vezetékre rálógó vagy különleges alakú és helyzetű fák kivágását lakott területen is.

Sokan vagyunk, akik szívesen váltanánk munkahelyet, vagy fejlesztenénk tudásunkat saját szakmánkon belül. Lehetőség van újabb ismeretek elsajátítására a fakitermelés, fakivágás munkaterületén is. Ha rendelkezik erdészeti szakmunkás, vagy fák döntésére jogosító szakképesítéssel, máris jelentkezhet lakott területi fakitermelő tanfolyamra. Ez a terület speciális, hiszen például nagyobb viharok által meggyengült, a vezetékre vagy háztetőkre veszélyes fák kivágását is el tudja végezni problémamentesen. A fák koronájában a szükséges ledarabolásos munkálatokban is járatos, a balesetek elkerülésére biztosítja a területet, képes kezelni a kézi és gépi eszközöket munkája során.

Néhány hónap alatt megszerezheti a tudást lakott területi fakitermelő tanfolyamunkon, ha jelentkezik Tapis Oktatási Központunkba. Célunk, hogy olyan hozzáértő, megbízható szakembereket képezzünk, akik képesek lakott területen elvégezni a fakitermelést, valamint probléma nélkül oldják meg az átlagostól eltérő alakú fák kidöntését. Ehhez nélkülözhetetlen az engedélyek beszerzése, és a különböző előírások szigorú betartása. Színvonalas oktatáson vehet részt, és felkészülten állhat munkába, ha hozzánk jelentkezik lakott területi fakitermelő tanfolyamra. Jusson bővebb információhoz a www.tapis-oktatas.com weboldalunkon!

Végezzen olyan tevékenységet, amire nagy szükség van szinte mindenhol! Lássa el szakszerűen a lakott területeken történő fakivágást! Szerezzen megfelelő szintű tudást lakott területi fakitermelő tanfolyamon! Jelentkezés céljából, és felmerülő kérdései esetén hívjon minket bizalommal a 06-30-7798156 –os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!