RSS Feed

Miért fontos a teljes körű úszómedence karbantartás?

Nagy gondot fordít úszómedencéje kifogástalan fenntartására, ezért különös figyelemben részesíti a karbantartási munkálatokat? Erre bizonyos időközönként rendszeresen szükség van annak érdekében, hogy problémamentesen használhassa Ön, vagy akár vendége a medencét.

 

Bárhol kezdünk bele medence építésébe, legyen ez akár fürdőző létesítményünkben, ahova sok látogatót várunk kikapcsolódni és sportolni, vagy otthoni, saját kerti medencénk esetében, az pontos tervezést igényel szakszerű munkavégzéssel, majd hozzáértő karbantartással. A burkolat befolyásolja leginkább az építmény megjelenését, és a tisztíthatóságát is. A felület kialakítását tekintve rengeteg megoldás közül választhatunk, de fontos, hogy szakember tanácsát kikérve döntsünk. Üzemeltetés közben a látható szennyeződések eltávolítása, a víz fertőtlenítése, a vegyszerek adagolása mind-mind precizitást és odafigyelést igényel. Uszodatechnikai eszközök hatalmas kínálata áll rendelkezésünkre, amelyek közül kiválasztva a leghatékonyabb kellékeket sokat tehetünk medencénk időtállóságáért, és a biztonságos fürdőzésért. Emellett viszont nélkülözhetetlen a karbantartás, amit célszerű ezzel foglalkozó szolgáltatóra bíznunk. Ha valahol sérülés éri a medence falát, és azt nem orvosoljuk időben, több szempontból érhet bennünket kár, és a higiénikus fürdőzés is megkérdőjelezhető lesz.

 

Uszodatechnikai feladatok teljes körű megoldásában jártas cégünk gond nélkül oldja meg az úszómedencéjével kapcsolatos teendőket. Nem csak a rendszeres karbantartást vállaljuk, hanem medence építését, a különféle méretű kerti medencék kialakítását is. Nagy gondot fordítunk a megfelelő módszerű burkolásra. Webshopunkban pedig színvonalas karbantartó termékek széles választékából rendelhet. Hasznos információkat osztottunk meg internetes oldalunkon, a www.selectkft.hu –n, ahova érdemes minél előbb ellátogatnia!

 

Legyen biztos abban, hogy úszómedencéje profi módon van karbantartva! Ennek céljából, vagy medence építés ügyében keressen bennünket bizalommal! Az uszodatechnika területén számos kérdése merülhet fel. Ha ezekre választ szeretne kapni, elérhetőek vagyunk a 06-20-8044490 –es telefonszámunkon, valamint az info@selectkft.hu e-mail címünkön.