RSS Feed

Miért jó digitális hőmérőt használni a hagyományos helyett?

A hőmérőzés higanyos korszaka már leáldozott. Ennek oka nem csupán az, hogy a higany az egészségre káros kémiai elem, de az is, hogy megjelentek a modern digitális hőmérők, amik olyan előnyökkel rendelkeznek, amikkel a hagyományos hőmérők nem.

A digitális hőmérők több fajtája is elérhető, amiket a hétköznapokban és profi körülmények között is, például az élelmiszeriparban, vendéglátásban is használnak. Nemcsak lázmérő, de maghőmérő is elérhető már digitális változatban, méghozzá nagyon széles választékban. Ezeknek a hőmérőknek a segítségével a hőmérés már sokkal gyorsabban és sokkal nagyobb pontossággal kivitelezhető. A fém tű, ami a digitális szerkezethez van illesztve, érzékeli az anyag hőmérsékletét, a digitális hőmérő pedig szinte eltérés nélkül megmutatja és kiírja az adatokat. A digitális kijelző nagy előnye, hogy az értékek jól láthatóak, pontosan leolvashatóak, míg egy higanyos változatnál megvan az esély a pontatlan leolvasásra. A komolyabb változatokra lehet számítani abban is, hogy megfelelő beállítás mellett megőrzik a legutolsó alkalommal mért adatokat, így segítik a munkát, illetve annak folytonosságát. Nincs szükség arra, hogy felírjuk, megjegyezzük, mert ezt egyetlen eszközzel el tudjuk végezni. A digitális hőmérőn az értékeket nemcsak celsiusban, de fahrenheitben is megadják. A digitális hőmérő sokoldalúsága itt még mindig nem ért véget, ugyanis energiatakarékos is ez az eszköz. Ha elfelejtették kikapcsolni, egy bizonyos idő után, ha nem használják, magától kikapcsol. A mérési tartománya általában elég széles ahhoz, hogy ne csak a sütéshez, de hűtéshez is lehessen használni, plusz, illetve mínusz értékeket is meg tud mérni.

A  www.leotrade.hu webcímre érkezve cégünk, a Leotrade Bt. webáruházának termékeit, illetve a méréstechnikai eszközök kínálatát tekintheti meg a maga teljes változatosságában. Rendelje meg kedvező áron, kiemelkedő minőségben és gyors kiszállítással az Ön igényeinek megfelelő terméket, digitális hőmérőt! Amennyiben kérdése van, tegye fel honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, a +36-20-336-2826-os telefonszámon vagy az info@leotrade.hu e-mail címen!