RSS Feed

Mikor van szükségünk motorülés javításra?

A legtöbben előszeretettel javítgatják kedvenc motorjukat, amely hűségesen kitart mellettük az évek alatt, több ezer kilométerrel a kerekeiben is. Vannak azonban olyan esetek, amikor szakértő mesteremberre van szükség kedvenc kétkerekűnk megjavításához vagy tuningolásához. Ilyen tipikus példa egy elhasznált, szakadt vagy koros motorülés javítása. A motorülés javítást nem lehet akárkire bízni és főleg nem egy otthon elvégezhető egyszerű feladat, amit saját magának is megcsinál az ember. Ezért érdemes olyan autó- és motorkárpitozó műhelyt felkeresni, ahol sok éves szakmai tapasztalattal és számos referenciával a hátuk mögött, minőségi munkát kapunk a pénzünkért. Bízzuk hát a motorülés javítást profikra!

Motorülés kárpitozás, az esztétikus és kényelmes utazási élményért

Nem csoda, hogy a legstrapabíróbb motorülések is egy idő után motorülés javításra szorulnak, hiszen elhasználódnak, ha tényleg sokat használjuk őket. A különböző motoros túrákon hosszú időn át vannak kitéve a testsúlyunknak és két használat között pedig az időjárás viszontagságai elől nem védi őket semmi – ellentétben például egy autóüléssel, amely egy zárt térben helyezkedik el. A motorüléseket a nap, a szél, az eső és a fagy is kikezdi, így egy idő után apró repedések, később pedig akár anya szakadás is észlelhető rajtuk. Ez nem csak kényelmetlen, de képes beázni és rendkívül gyorsan használhatatlanná válni.

Amennyiben Ön is észleli az elhasználódás jeleit, érdemes felkeresnie az www.autokarpitozas-javitas.hu weboldalunkat, ahol készségesen állunk a motorosok rendelkezésére motorülés javítás és kárpitozás esetén is! Fővárosi kárpitozó műhelyünk 25 éves tapasztalattal, rövid határidővel és kedvező áron vállalja motorülések javítását, bőrkárpitozását. Megéri a koros motorok ülését akkor is áthúzni, ha még nem mentek tönkre, hiszen az új bőrüléshuzat sokkal tartósabb és strapabíróbb, mint a gyáriak! Tanácsért és árajánlatért forduljon bátran hozzánk a 06 30 / 976-98-57-es telefonszámon vagy az aktivkarpitos@gmail.com e-mail címen!