RSS Feed

Milyen a jó feszültségteszter?

A villamosság területén számos eszközt alkalmazunk, melyek minősége és funkciói komoly kihatással lehetnek a munkánkra. Ezek olyan tényezők, amiket sokszor elfelejtünk, hiszen „a régi is működik”, de ez nem feltétlenül jó hozzáállás, hiszen minőségi munkát csak minőségi eszközökkel lehet végezni. Pontosan ez az, amiért egy-egy költségesebb kiadás nem mondható feleslegesnek, az elvégzett munka minőségében és precizitásában térül meg, aminél nincs jobb referencia!

A feszültségteszter egy olyan találmány, amit már több évtizede alkalmazunk a villamosság különböző területein. Ezek a szerkezetek képesek megmutatni, hogy egy adott aljzat vagy kábel éppen áram alatt van-e, és azt is, hogy mekkora az áramerősség ezeken a területeken. Nyílván ez egy hasznos eszköz mindenkinek, aki olyan területen dolgozik, ahol bármi is áram alatt lehet. Egy modern feszültségteszternek számos követelménynek kell megfelelnie, például ilyen a por és szennyeződés állóság, hiszen könnyen megeshet, hogy olyan területen kell alkalmaznunk eszközünket, ahol az ilyen jellegű problémáknak fennáll az esélye. Egy minőségi feszültségteszter továbbá alkalmas a terhelés alatti feszültségmérésre, ráadásul úgy, hogy mindeközben a feszültségvédelmi relét nem képes kioldani a túlfeszültség. Rossz látási viszonyok mellett is tökéletesen láthatónak kell lennie a mérési eredményeknek, mindezt egy belső led megvilágítás szavatolja. Továbbá szakadásvizsgálat esetén képes hanghatással jelezni a probléma helyét, így nem kell kizárólag a szemünkre hagyatkoznunk. Egy kérdés maradt, hol juthatunk hozzá a legmodernebb feszültségteszterekhez?

Ha minőségi villamos szerszámokra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Termékeink között biztosan megtalálja az Ön számára legszükségesebb darabokat! Ha feszültségtesztereinkre és kínálatunk más elemeire kíváncsi, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.weidmueller.hu –ra!

Ha kérdése adódna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a + 36 1 382-7700 telefonszámon, illetve az info@weidmueller.hu e-mail címen!