RSS Feed

Milyen a jó szigetelt csavarhúzó?

Ha villanyszerelőként, vagy az villamosipar különböző területein dolgozunk, szükségünk van olyan speciális eszközökre, melyek kifejezetten ezeket a tevékenységeket végzők igényeihez vannak alakítva, mind kényelmi, mind biztonsági szempontból. A ruházatunktól kezdve az eszközeinken át mindenünknek meg kell felelnie a magasfeszültségű elektromosság környezetében végzett munka követelményeinek. Tehát, ha mondhatjuk így, az elektromos szigetelés alapvető felszereltség kell, hogy legyen. Ez alól nem képeznek kivételt szerszámaink sem, melyek közül a csavarhúzó egy igen sűrűn használt darab, de vajon elégedettek lehetünk jelenlegi, manuális vagy racsnis csavarhúzónkkal, vagy van ennél jobb megoldás is?

A szigetelt csavarhúzókra komoly szükség van, de mint mindent, úgy ezeket is utolérte a fejlődés, így már egyes cégek kínálatából elektromos csavarhúzókat is vásárolhatunk, amik megfelelnek a villamosipar elvárásainak. Mindez persze szép és jó, de termék és termék között hatalmas különbségek lehetnek, így érdemes a megbízható gyártóktól származó, minőségi darabokat választanunk. A Weidmüller szigetelt csavarhúzókkal bizonyosan sokkal könnyebb lesz a munkavégzés, hiszen a kényelmes fogás, és az állítható „markolat” alapvetőek, de ezeken felül magunk állíthatjuk be a szükséges fordulatszámot, és ami még jobb, a leadott nyomatékot is finomhangolhatjuk attól függően, hogy egy egyszerű kisebb csavart tekerünk be, vagy épp menetet próbálunk vágni, egyengetni. Tehát ha szigetelt csavarhúzóra van szükségünk, ennél keresve sem találhatnánk jobb megoldást, ha számít a kényelmes munkavégzés!

Ha szeretne kiváló minőségű, és nem utolsó sorban hatékony, valamint tökéletesen szigetelt csavarhúzókat vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk élen jár a villamosiparban, így termékeinkben garantáltan nem fog csalódni! Ha további információkra kíváncsi tevékenységünkkel kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, a www.weidmueller.hu –ra!

Ha kérdései akadnának termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a + 36 1 382-7700 telefonszámon, valamint az info@weidmueller.hu e-mail címen!