RSS Feed

Milyen előnyökkel jár a tartós autóbérlés?

Autóra van szüksége a közlekedéshez, azonban nem szeretne rengeteg pénzt vásárlásra fordítani? Kiváló ötlet lehet, ha az autóbérlés mellett dönt, hiszen így számos előnyt élvezhet bármilyen hosszú időn keresztül. Magánszemélyként és cég munkatársaként is lehetősége van igénybe venni ezt a remek szolgáltatást.

Akár egyénileg, akár pedig gazdasági társaság képviselőjeként tekintünk az autó fenntartására, az egyik legjelentősebb költséget jelenti. Sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy szükségünk van egy megbízható gépjárműre, amivel nap, mint nap útnak indulhatunk, viszont nem ruháznánk be egy saját tulajdonra. Ebben az esetben érdemes elgondolkodunk az autóbérlésen. Ha hosszabb távra tervezünk, ugyanakkor minél inkább az olcsó autóbérlést választanánk, célszerű a tartós autóbérlésről tájékozódnunk. Az autóbérlésnek ez a módja egyre szélesebb körben elterjedt, és számos előnnyel jár. A tartós bérlet havi díja meglehetősen kedvezőbb lehet számunkra, mint egy autó megvásárlása, majd fenntartása.

Egyéni igényeinek megfelelő, egyedi ajánlat készítésével biztosítjuk az autóbérlés lehetőségét az Auto Noleggio Kft. munkatársaiként! Tisztában vagyunk azzal, hogy minden érdeklődőnk más elképzelésekkel fordul hozzánk, ezért igyekszünk eleget tenni a kéréseknek, a legoptimálisabb lehetőséget nyújtva. Amiért érdemes nálunk igénybe vennie a tartós, ugyanakkor olcsó autóbérlést:

  • Költségként számolhatja el a bérleti díjat.
  • Nem kell aggódnia az értékveszteség miatt.
  • Egyedi kéréseit teljesítjük.
  • Az adminisztrációt, a karbantartást és a szervizelést is vállaljuk.
  • Ingyen biztosítunk kiegészítőket.

Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkkal, feltételeinkkel kapcsolatban weboldalunkon, a www.berauto.hu webcímen!

Éljen Ön is az autóbérlés egyedülálló és nagyszerű lehetőségével! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb típust, és igényelje hozzá elképzelése szerint a különféle tartozékokat ingyenesen! Hívjon minket a 06-30-4012345–ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@berauto.hu e-mail címre!