RSS Feed

Milyen előnyökkel jár egy tetőcsomagtartó?

Főként a nagycsaládosok életében jelentkezik rendszeresen a probléma, hogy nem férnek el a csomagok az autó csomagtartójában. Azok is gyakran szembesülnek ezzel a kellemetlenséggel, akik sűrűn utaznak és sok holmit szoktak magukkal vinni. Szerencsére ilyen helyzetekben nem kell lecserélni az autót, és hátrahagynunk sem kell a csomagokat, hiszen tetőcsomagtartó használatával megoldhatóvá válik ez a probléma.

Tetőcsomagtartó használata hasznos lehet bármely életkorban és élethelyzetben. A huszonéves fiatalok első autónak általában egy kisebb méretű gépjárművet választanak, hiszen azt tudják megfizetni, és egy személynek felesleges is egy nagyméretű autót fenntartani. Azonban pont ez a korosztály utazik a legtöbbet, hiszen sokan ingáznak a szülővárosuk és az egyetemi városuk között, gyakran költöznek albérletből-albérletbe, kollégiumból-kollégiumba. Ilyenkor nagyon macerás tud lenni a bútorok szállítása, és a csomagtartó nem alkalmas a szokatlanabb formájú tárgyak tárolására. Nem érdemes minden költözéskor költöztetőt bérelni, egy tetőcsomagtartóval könnyedén át lehet szállítani a holmikat egyik helyről a másikra.

Felnőttkorban, családalapítás után már szinte elengedhetetlen a tetőcsomagtartó használata. Már egy viszonylag kisméretűnek számító család sem tud egy hétre úgy elutazni, hogy minden elférjen a csomagtartóban. Sokan inkább felhalmozzák a csomagokat olyannyira, hogy alig lehet kilátni a hátsó ablakon, ám ez rendkívül veszélyes. Egy felelősségteljes vezető nem teszi ki veszélynek a családját csak azért, hogy a szerinte legegyszerűbb módon szállíthassa csomagjait.

A tetőcsomagtartó fiatal- és időskorban is hasznos kiegészítőjévé válhat autónknak, ezért érdemes minél hamarabb beszereznünk egyet. Ha Opelhez tetőcsomagtartót vásárolna kedvező áron, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.bondauto.hu webcímre, és tekintse meg alkatrész kínálatunkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül, vagy a 06-1-421-51-61-es és 06-30-479-73-14-es számok valamelyikén!