RSS Feed

Milyen eseményekre érdemes hűtős teherautót bérelni?

A hűtős teherautó igazán hiánypótló találmány, hiszen egyszerre oldja meg a romlandó áruk szállításának, és a hűtött ételek szabad téren való tárolásának problémáját. A hűtős teherautó bérlés szinte mindennapos a nagyobb vendéglátósegységeknél, rendezvényszervező cégeknél, de akár magánemberként is szükségünk lehet rá.

A hűtős teherautó bérlése elsősorban a szabadtéri rendezvényeken elengedhetetlen. Egy vendéglátócég nem engedheti meg magának, hogy rossz minőségű, netalán romlott ételt szolgáljon fel a vendégeknek, bizonyos ételeknek azonban szükségük van az állandó hűtésre. Ilyenkor kerül sor a hűtős teherautó bérlésére, hiszen segítségével az ételek egész nap megőrzik frissességüket. Nem csak a szabadtéri rendezvényeken vehetjük hasznát a hűtős teherautóknak, hiszen sokszor a fedett rendezvényeken is szükség van rájuk, helyhiányból adódóan. Bizonyos rendezvényhelyszínek (például művelődési házak) nem rendelkeznek olyan méretű és felszereltségű konyhával, amilyenre az eseményre felbérelt vendéglátósoknak szüksége lenne. Ez esetben egy hűtős teherautó bérlésével könnyedén megoldható az eseményre szánt ételeknek nem csak a szállítása, de a tárolása is.

Sokszor nem csak a készételek szállítását nehéz megoldani, hanem az alapanyagokét is. Egy étteremnek például problémát okozhat, ha messzebbről szeretne beszerezni gyorsan romlandó árut. Hogy megőrizhessük az alapanyagok frissességét, érdemes hűtős teherautót bérelnünk a szállításra. A hűtőkocsik felhasználási lehetősége végtelen, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy fesztiválról. Szállíthatunk benne zöldséget, gyümölcsöt, hústerméket, tejterméket és akár gyógyszereket is. Magánemberként is lehetőségünk van hűtős teherautó bérlésére, akár nagy családi rendezvényekkor vagy disznóvágáskor is.

Szeretne megbízható cégtől kiválóan működő hűtős teherautót bérelni? Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.hutosteherautoberles.eu webcímre, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/491-46-47-es telefonszámon, illetve a hutosautoberles@gmail.com e-mail címen!