RSS Feed

Milyen környezeti előnyei vannak az állófűtésnek?

Rendszeresen szükség van az autója járatására a hideg időben? Nehezen indul a gépjárműve, és a befagyott ablakok tisztítása is problémát okoz? Megkímélheti magát a kellemetlenségektől, hamarabb indulhat útnak, és a környezetet is óvhatja a káros anyag kibocsátástól, ha állófűtést működtet.

Ha nem rendelkezik fűtött garázzsal, vagy más ok miatt kénytelen télen sok időt tölteni a gépjármű beindításával, érdemes az állófűtés beszereltetésén elgondolkodni. Az állófűtés segítségével kevesebbet fogyaszt a motor, és nem kell hosszú időn keresztül járatnia az autót. Bizonyára az alacsony hőmérséklet sem kellemes, amit el kell viselnie, amíg nem melegszik be a gépjármű belső tere. Erről is megfeledkezhet, fagyoskodás nélkül vezethet, ha az állófűtést bekapcsolja.

Az állófűtés számos előnyei közé nem csak a kényelmesebb és gyorsabb indulás, a komfortos utazás, és a motor állapotának kímélése tartozik. A környezet kímélésének szempontjából is kitűnő döntés az állófűtés alkalmazása. Lehet, hogy nem is gondolja, milyen károkat okozhat a környezetnek, amíg álló helyzetben járatja a gépjárművet. Több országban ezt már be is tiltották, hogy csökkentsék a környezet szennyezésének mértékét. Ön is tehet ennek érdekében, ha állófűtést használ, amivel megkönnyítheti az elindulást.

Nem adódhat gondja a kora reggeli hideg időben, és sokat tehet a környezetvédelemért is, ha igénybe veszi cégünk, a Kunstár és Társa Bt. szolgáltatását. Nagy tapasztalattal, kedvező áron vállaljuk az állófűtés beszerelését. Részletesen tájékoztatjuk a hasznos szerkezetről, hogy kényelmesen és egyszerűen tudja használni. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről, és az állófűtés előnyeiről a www.kunstartachograf.hu weboldalon!

Üljön meleg autóba télen is! Induljon el rövid időn belül a gépjárművel, és védje hatékonyan a környezetét a kipufogógáztól! Szereltessen be állófűtést! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-4581185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!