RSS Feed

Milyen legyen az új bőrkabátom?

A bőrkabát örök klasszikus, nők és férfiak egyaránt kedvelik, hiszen olyan természetességet és eleganciát sugall, amit kevés más ruhadarabról mondhatunk el. Míg a hölgyek többnyire szeretnek hosszasan válogatni, ha új kabát vásárlására kerül a sor, addig az erősebbik nem képviselői inkább előzetesen alaposan tájékozódnak, hogy végül céltudatosan, gyorsan döntsenek. Alábbiakban abban nyújtunk segítséget, hogyan érdemes választani és milyen népszerű típusok közül válogathat, aki férfi bőrkabátot keres!

A bőr típusa és minősége az elsődleges szempontok között szerepel, hiszen ezek határozzák meg a kabát jellegzetességeit. A bőrből készült kabátok viselete elsősorban az átmeneti, tavaszi és őszi időszakban ajánlott, így stílus tekintetében kiváló megoldást kínálnak a rövidebb fazonú, sportosabb dzsekik:

  • Bomber: Története az első világháborúig nyúlik vissza, melynek idején a nyitott pilótafülkék vezetőit óvta a hidegtől. A rövid kabát jellegzetessége a deréknál szűkülő fazon, gallérral, elől praktikus cipzárral. A pilóta dzseki szabásában a bomberhez hasonló, ám nagy különbség a prémbélés.
  • Motoros dzseki: A férfi bőrkabátok között ez az igazán vagány viselet, az abszolút trendi. Míg a fém kiegészítők az évek múlásával gyarapodni látszanak ezen a típuson, a szűk szabás és fényes felület, gyakran aszimmetrikusan kialakított cipzáros kivitel általánosságban jól leírja a motoros fazont.
  • Baseball dzseki: A bomberhez hasonlítható, sportos fazon jellemzője a gumis nyak és ujjvég, ami színében is eltérhet a ruhadarab többi részétől. Ez a sajátosság lazaságot kölcsönöz a kabátnak, így elsősorban hétköznapi viseletnek ajánlott.

Kezd körvonalazódni, hogy melyik az Önhöz legjobban passzoló típus, vagy már határozott elképzelése van? Férfi bőrkabátok széles kínálatával várjuk érdeklődőinket www.tranzitshop.hu weboldalunkon! Nézzen körül nálunk, és rendelje meg kedvencét, akár még ma! Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Keressen minket bátran info@tranzitshop.hu e-mail címünkön vagy a +36-1-666-7864-es telefonszámunkon, munkatársaink szívesen segítenek!