RSS Feed

Minőségi rögzítéstechnikai eszközöket keres? – Válassza a Rappai Csavar Kft. termékeit!

Legyen szó otthoni barkácsolásról, vagy ipari munkavégzésről elengedhetetlenek azok az eszközök, amelyek a masszív rögzítésért felelnek egy-egy produktum esetében. Ahhoz, hogy a rögzítéstechnikai elemek mindig rendelkezésre álljanak, megbízható vállalkozást kell felkeresnie, tehát a Rappai Csavar Kft.-t!

A Rappai Csavar Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a rögzítéstechnika terén, termékeik nélkül elképzelhetetlen egy otthoni szerelés, vagy gyártósori feladatvégzés! A vállalkozás folyamatosan fejlődik, mindez főként szolgáltatásaik, termékeik terén tapasztalható, hiszen rendszeresen bővül a kínálat, így már nemcsak rögzítéstechnikai eszközökkel foglalkoznak, hanem többek között fémmegmunkálással és hegesztéstechnikával is!

A Rappai Csavar Kft. fő profiljain kívül figyelmet fordít arra, hogy ügyfelei számára megfelelő munkavédelmi felszerelést biztosítson a balesetmentes munkavégzéshez, ennek köszönhetően kínálatukban fellelhetők munkavédelmi cipők, szemvédők, és nem utolsó sorban kézi pajzsok is!

A Rappai Csavar Kft. kínálatát főként interneten lehet elérni, de szegedi üzleteikben személyesen is megtekinthetik az ügyfelek a választékot, ugyanis a vállalkozás nemcsak a világhálón keresztül szeretné elérhetővé tenni termékeit!

Az ügyfelek bátran feltehetik kérdéseiket, elmondhatják észrevételeiket, hiszen szavukat mindig meghallják a cégnél dolgozó szakemberek, akik nemcsak a kéréseket igyekeznek teljesíteni, hanem a vásárlásban is segítő kezet nyújtanak a vevőknek, így, akik a Rappai Csavar Kft.-t választják, biztosak lehetnek benne, hogy kiváló üzletet kötnek a termékek megvásárlásával!

Mi, a Rappai Csavar Kft. várjuk megkeresését! További információkért, a termékek megtekintéséért keresse fel honlapunkat a www.rappaicsavar.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-62-558-778-as számon, vagy írjon e-mailt a rappai@rappaicsavar.hu címre!