RSS Feed

Minőségi rugók gyártása, megbízható helyen!

A rugó számtalan gép működésének alapja, az egyszerű golyóstollaktól kezdve a hatalmas munkagépezetekig. Éppen ezért nem mindegy, hogy hova fordulunk, ha gépünk rugója cserére vagy javításra szorul. Ha rugógyártáshoz megfelelő szakembereket keres, hozzánk bizalommal fordulhat!

A Balogh Rugóüzemet 110 évvel ezelőtt alapította Balogh György kovácsmester. Ezek után talán nem túlzás azt állítani, hogy nagy múlttal és az ezzel járó rengeteg tapasztalattal rendelkezik a vállalkozásunk, melynek a 70-es évek óta elsődleges célja a minőségi rugógyártás. A rugógyártás mellett vállaljuk autórugók cseréjét és javítását, emellett szolgáltatásaink közé tartozik a hőkezelés, a felületkezelés és a kovácsolás is.

Ami pedig a rugógyártást illeti, rugók számtalan típusával szolgálunk ügyfeleinknek. Vállaljuk lap- és parabolarugók gyártását, akár tehergépjárművekhez, akár mezőgazdasági gépekhez. Sőt, nem csak laprugókat gyártunk, hanem annak tartozékait is, így meghibásodás során nem feltétlenül kell az egész laprugót lecserélni. Csavarrugók gyártásáért is fordulhat hozzánk, melyeknek a felületkezelését is biztosítjuk szemcseszórással, porfestéssel vagy horganyzással.

A tányérrugókat edzett vagy nemesíthető rugóacélból gyártjuk. DIN 2093 szabvány szerint, 12 centiméter lemezvastagságig. Főként a mezőgazdasági gépek esetében van szükség idomrugókra, melynek gyártását szintén vállaljuk. Az autórugókat egyéni megrendelésre is gyártjuk, de akár a raktárunkból is lehet vásárolni a már legyártott rugók közül. Nemcsak a rugógyártásban, hanem a rugójavításban is jeleskedünk, autórugók, illetve spirál- és laprugók javításáért is fordulhat hozzánk.

További információkért látogasson el honlapunkra, a www.baloghrugo.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-966-6002-es és a 06-20-314-8171-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@baloghrugo.hu e-mail címen, szakértőink rendelkezésére állnak!