RSS Feed

Mire figyeljen motorvásárlás előtt?

Az utóbbi években látványosan megnőtt a motorosok száma. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a fővárosban sokkal egyszerűbb kétkerekű járművekkel közlekedni, parkolni, mint egy autóval. Sokan inkább a garázsban hagyják autójukat, és motorra ülnek, hogy időben odaérjenek a munkahelyükre vagy egy fontos találkozóra. Azok számára, akik még csak tervezik a motorvásárlást, a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy melyik modellt válasszák, és hogy a jármű használt vagy új legyen. Ha Ön is szeretné leegyszerűsíteni a közlekedést, és motorvásárlás mellett döntött, azonban tanácstalan, hogy mire figyeljen oda, milyen kérdéseket tisztázzon magában, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezekkel kapcsolatban!

Ha használt motor vásárlásán gondolkodik, fontos, hogy az üzletet semmiképp se kapkodja el! Mindenképp megbízható vállalkozástól vásároljon használt járművet, ugyanis rengeteg visszaélésről lehet hallani használt motor vásárlásával kapcsolatban. Amennyiben elkapkodja a vételt, és minél olcsóbb árkategóriából válogat, annál nagyobb az esélye annak, hogy rossz üzletet köt. A használt vagy az új motor vásárlásakor egyaránt fontos kérdés, hogy milyen minőségű úton, mekkora távon szeretné használni a járművet. Ha rossz útviszonyok között közlekedne gyakran, nem ajánlott például superbikeot használnia, ugyanis ezek a kétkerekűk nem megfelelőek ilyen utakhoz.

Amennyiben nem egyedül utazna, hanem gyakran szállítana utast, motorvásárláskor érdemes a túrasportgép kínálatban is körülnézni.

A motorvásárláshoz keresse bizalommal cégünket, a Harmati Motor Kft.-t! Nálunk új és használt modelleket is talál. Bármelyik kategóriából is választana, megbízható és színvonalas jármű tulajdonosa lesz. Nálunk a legújabb motor- és robogómodellek is elérhetők! A motorvásárlás előtt tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon, amit a www.suzukiharmati.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének egyes modellekkel kapcsolatban, keressen minket telefonon, a 06-70-308-7777-es számon vagy írjon e-mailt a suzuki@harmati.hu címre!